Ben de i3'le oynarken oluyordu. İşlemci önemli Cyberpunk'ta. Grafikleri daha da arttırabilirsin eğer yüksek falansa.

Şehrin kalabalık yerlerine doğru gidiyorsun, işlemciye yük biniyor, bu yüzden olabilir.

İşlemci kullanımı ne kadar?
Darboğaz gibi sanki.

Ryzen 5 5500, 4060 Ti var yanında, ilk aldığımda sistemi darboğaz yapabilir demişlerdi ama çok yaşamadım. Sanırım burada yaşıyorum değil mi? Çözmenin bir yolu var mı işlemci değiştirmekten başka?

Şehrin kalabalık yerlerine doğru gidiyorsun, işlemciye yük biniyor, bu yüzden olabilir.

O değil sorun, kapalı alanlarda bile çok düşüyor.

NPC sayısı ile ilgili bir düşüş, ben NPC artınca 90FPS'ten 30'lara kadar düşüyorum, oyunda 400 saatim var neyin ne olduğunu biliyorum yani.

Anlatamıyorum sanırım, NPC sayısı en düşükte olsa da en yüksekte olsa da aynı yerde FPS düşüyor, yükselmiyor. Darboğaz işte NPC falan değil, onlarca farklı yerde test ettim hatayı anlamak için.

Anlatamıyorum sanırım, NPC sayısı en düşükte olsa da en yüksekte olsa da aynı yerde FPS düşüyor, yükselmiyor. Darboğaz işte NPC falan değil, onlarca farklı yerde test ettim hatayı anlamak için.
1752529810613.webp

Ben anlatamıyorum sanırım, zaten burada bunu önlemek için bir şey yazmışım?