Cyberpunk 2077 gelecek yılın başlarında macOS'a geliyor

Cyberpunk gibi ağır bir oyunu Mac'e getirmek saçmalık. Hem Mac oyunlar için optimize edilmedi hem de oyunlar için tasarlanmadı.
Hayır. Metal API'si gayet yetenekli. Vulkan ve DX12'den aman aman eksiği yok. Zaten güçlüler, belli bir performans sunabilirler. Fare veya gamepad takarak rahatlıkla oyun oynanabilir.

Not: Linux'cuyum ve Apple'dan nefret ediyorum ama kişisel tercihlerin cihazın kabiliyetini değiştirmez.

Biraz geç alınmış bir karar gibi. Ancak yine de güzel.

Cyberpunk gibi ağır bir oyunu Mac'e getirmek saçmalık. Hem Mac oyunlar için optimize edilmedi hem de oyunlar için tasarlanmadı.

Tamamen yanlış. Birincisi, Cyberpunk eskisi kadar ağır bir oyun değil çünkü gelen güncellemeler ile birlikte oyunun optimizasyonunu bayağı bir iyileştirdiler. İkincisi, Mac gayet de oyunlar için optimize olmuş ve olmaya da devam eden bir cihaz. @Cruslan'ın dediği gibi MetalFX gibi bir teknoloji ve M serisi çipler bu işin altından kalkmasına gayet yeterli olur. Şu "iPhone/Mac'ler oyun için değil." yaftasını ne zaman bırakacaksınız acaba?

iPhone ve Mac'ler çok pahalı olduğu için gelişmeleri takip etmiyorum; nasıl olsa alamayacağım diye, oyunlar için uygun olmaya başladığını bilmiyordum, kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kaan23, çok pahalı değiller ki, M1 Mac türünde çok iyi fiyat sunuyor, 26.500 sıfırı. Bu fiyata 10-12 saat pil ömrünü o kalitede ekranla sunan başka laptop bulamadım ben

Hitap ettikleri kesim farklı sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…