Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Hayır. Metal API'si gayet yetenekli. Vulkan ve DX12'den aman aman eksiği yok. Zaten güçlüler, belli bir performans sunabilirler. Fare veya gamepad takarak rahatlıkla oyun oynanabilir.Cyberpunk gibi ağır bir oyunu Mac'e getirmek saçmalık. Hem Mac oyunlar için optimize edilmedi hem de oyunlar için tasarlanmadı.
Not: Linux'cuyum ve Apple'dan nefret ediyorum ama kişisel tercihlerin cihazın kabiliyetini değiştirmez.
- Makaleler
- 43
Biraz geç alınmış bir karar gibi. Ancak yine de güzel.
Tamamen yanlış. Birincisi, Cyberpunk eskisi kadar ağır bir oyun değil çünkü gelen güncellemeler ile birlikte oyunun optimizasyonunu bayağı bir iyileştirdiler. İkincisi, Mac gayet de oyunlar için optimize olmuş ve olmaya da devam eden bir cihaz. @Cruslan'ın dediği gibi MetalFX gibi bir teknoloji ve M serisi çipler bu işin altından kalkmasına gayet yeterli olur. Şu "iPhone/Mac'ler oyun için değil." yaftasını ne zaman bırakacaksınız acaba?
Cyberpunk gibi ağır bir oyunu Mac'e getirmek saçmalık. Hem Mac oyunlar için optimize edilmedi hem de oyunlar için tasarlanmadı.
Tamamen yanlış. Birincisi, Cyberpunk eskisi kadar ağır bir oyun değil çünkü gelen güncellemeler ile birlikte oyunun optimizasyonunu bayağı bir iyileştirdiler. İkincisi, Mac gayet de oyunlar için optimize olmuş ve olmaya da devam eden bir cihaz. @Cruslan'ın dediği gibi MetalFX gibi bir teknoloji ve M serisi çipler bu işin altından kalkmasına gayet yeterli olur. Şu "iPhone/Mac'ler oyun için değil." yaftasını ne zaman bırakacaksınız acaba?
akinjinakininakinakisi
Uzman
Oyunun sadece Ultimate edition hali mi geliyor?
Kaan23
Uzman
Biraz geç alınmış bir karar gibi. Ancak yine de güzel.
Tamamen yanlış. Birincisi, Cyberpunk eskisi kadar ağır bir oyun değil çünkü gelen güncellemeler ile birlikte oyunun optimizasyonunu bayağı bir iyileştirdiler. İkincisi, Mac gayet de oyunlar için optimize olmuş ve olmaya da devam eden bir cihaz. @Cruslan'ın dediği gibi metalfx gibi bir teknoloji ve m serisi çipler bu işin altından kalkmasına gayet yeterli olur. Şu "iPhone/Mac'ler oyun için değil." yaftasını ne zaman bırakacaksınız acaba?
iPhone ve Mac'ler çok pahalı olduğu için gelişmeleri takip etmiyorum; nasıl olsa alamayacağım diye, oyunlar için uygun olmaya başladığını bilmiyordum, kusura bakma.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında iPad'e de gelirse şaşırmam.
Gelebilir. Onlar da sanırım M işlemci kullanıyor.
Evet o yüzden diyorum zaten. AC Mirage falan oynandığını görünce şaşırmıştım ama artık alıştım Cyberpunk gelse şaşırmam.
- Makaleler
- 3