Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077'de üç tane yaşam yolu var. Şirketçi, Göçebe ve Sokak Çocuğu. Bu üç yaşam yolu da bazı diyaloglarda kendine ait özel replikler söyleyebiliyor. Bu yazıda Göçebe V'nin hangi diyaloglarda özel replik kullanabildiğini yazacağım. Phantom Liberty genişleme paketini yazıya dahil etmedim. Yazı ağır spoiler içermektedir.
Birinci Perde
- Teslimat görevinde; Meredith Stout'un sorgusundayken Militech'in içindeki köstebeği bulmayı ve konvoy güvenliğini sağlamayı teklif edebilirsiniz.
- Teslimat görevinde; Jackie ile All Foods'un önünde buluştuğunuzda motorunun Arch olduğunu görebilir ve bunu Jackie'ye belirtebilirsiniz.
- Teslimat görevinde; Anthony Gilchrist'ın Maelstrom'a attığı mesajı diğer yaşam yollarının aksine anlayabilirsiniz. Köstebeği Meredith veya Anthony'ye bildirirseniz ekstra ödül kazanabilirsiniz.
- Soygun görevinde; Jackie ile Afterlife'da buluştuğunuz zaman Jackie'ye mekanın Göçebe'ler arasında bile ne kadar popüler olduğunu söyleyebilirsiniz.
- Soygun görevinde; Jackie ile otel odasında Yorinobu hakkında konuşurken sistemden kaçmak için ailesini terk etmeye çalışmış olabileceğinden bahsedebilirsiniz.
İkinci Perde
- Otomatik Aşk görevinde; Judy'ye Moxlar ve Göçebe'lerin birbirinden çok da farklı olmadığını söyleyebilirsiniz.
- İki Arada Bir Derede görevinde; Pandik isimli Ripperdoc'a Göçebe'lerin bile kızlara verdiği o implantlara dokunmayacağından bahsedebilirsiniz.
- Yolumdayım görevinde; NetWatch ajanına beni satın mı almaya çalışıyorsun? diye sorabilirsiniz.
- Hayalet Kasaba görevinde; Rogue ile konuşurken Panam Palmer gibi kendi klanından olmayan kişilerle çalışmadığınızı söyleyebilirsiniz.
- Hayalet Kasaba görevinde; Panam ile buluştuğunuz zaman Night City'ye gelmeden önce Bakkers klanı ile birlikte olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
- Işıklar Sönsün görevinde; Panam'e daha önce Aldecadolar ile birlikte AV düşürüp düşürmediğini sorabilirsiniz.
- Tehlike Peşinde görevinde; Takemura ile gözlem yaptıktan sonra mola verdiğinizde kendi çocukluğunuzdan bahsedebilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Saul'a SuperJet enjekte ederken klan bekliyor diyebilirsiniz.
Üçüncü Perde
- Yalnız Nöbetçi görevinde; Night City sınırını geçtiğiniz tünelin ünlü Aldecado tünellerinden biri olduğunu fark edebilirsiniz.
- Zafere Giden Yol görevinde; Panam ile ayrılırken Bakkerların bir sözü olduğundan bahsedebilirsiniz.
Yan Görevler
- Her İki Taraftan görevinde; Judy NCPD'yi aradığında Night City'ye hoşgeldiniz diyebilirsiniz.
- Piramit Şarkısı görevinde; Judy ile suya daldığınızda batık lokanta tabelasıyla ilgili yemek seçmediğinizi söyleyebilirsiniz.
- Piramit Şarkısı görevinde; Judy ile sevgili olmazsanız Judy şehirden ayrılırken küçük bir yorumda bulunabilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Panam yardım istediğinde Göçebe'lerin birbirine yardım ettiğini söyleyebilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Saul'u kurtardıktan sonra kulübeye gittiğinizde Panam ve Saul'un tartışmasında Panam'in tarafını tutarsanız Bakkers ve Yılan Ulusunun birleşmesinden sonra yol olduklarını söyleyebilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Panam'a başının üzerinde bir çatı varken dinlenmeye alışmanın zor olduğunu söyleyebilirsiniz.
- Son Uçuş görevinde; Mitch'e, Saul'un Scorpion'un cenazesi için iyi bir arabayı patlatmaktan hoşlanmayacağını söyleyebilirsiniz.
- Dostlarımdan Yardım Eli görevinde; etrafta çok sayıda terk edilmiş istasyon olduğu yorumunu yapabilirsiniz.
- Dostlarımdan Yardım Eli görevinde; Panam'e şehirde olduğundan daha mutlu göründüğünü söyleyebilirsiniz.
- Dostlarımdan Yardım Eli görevinde; Saul ve Scorpion'un Yılan Ulusuna katılma konusundaki yüzleşmelerini tartışırken Bakkers klanından örnek verebilirsiniz.
- Dostlarımdan Yardım Eli görevinde; Basilisk'i çalıp kampa getirdikten sonra çıkan tartışmada Panam'e ailenin kendi tarafında olduğunu düşündüğünüzü söyleyebilirsiniz.
- Peygamber Şarkısı görevinde; Garry'e saldırmaya gelen iki Göçebe'yi sakinleştirerek Garry'i kurtarabilirsiniz.
- İtirazım Var görevinde; Dedektif Han'a şehirli olmadığınızı söyleyebilirsiniz.
- İş: La Mancha Kadını görevinde; bilgi almak için bir pazardaki bir Göçebe ile konuşabilir ve bilgiyi bedavaya alabilirsiniz.
- İş: La Mancha Kadını görevinde; Anna Hamill'e şehirden ayrılıp Göçebe olmasını teklif edebilirsiniz.
- İş: Basın Özgürlüğü görevinde; Max Jones'u kendini vurmamaya ikna ederseniz, Göçebe olmasını teklif edebilirsiniz.
- İş: Tanrı Ol Der ve Olur görevinde; arabayı teslim ettiğiniz kişiye bu anlaşmaları kendi bölgelerinde yapmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: