Rehber Cyberpunk 2077 mod yükleme rehberi

Araç modu yüklemek vb. bu kadar kolay mı? GTA 5'e araç modu yüklemek için çok uğraşıyorum ve hiç başaramadım. Cyberpunk böyle değildir umarım.
Evet bu kadar. Sadece aracı envantere eklemek için konsola o aracın kodunu yazmanız gerekiyor.
Örneğin bu modu buldum. Toyota Supra Mk5 HKS Widebody Benden ekteki modları indirmemi istiyor.
Virtual Car Dealer'ı opsiyonel olarak belirtmiş. Kullanırsanız para ile bilgisayardan alıyorsunuz. Kullanmak istemezseniz konsoldan bedava envanterinize ekliyorsunuz. Aracı eklemek için gereken kod da buymuş. Game.GetVehicleSystem():EnablePlayerVehicle("Vehicle.supra_hks_widebody_01", true, false) Bunu konsola yazınca araç sizin oluyor.

Rehber için teşekkürler, bu oyun modlarla daha da güzel oluyor.

Açıkçası konsoldan özel kod kullanmak falan bana baya bir zor geldi. GTA 5'deki gibi hemen spawn yapabileceğimiz trainer tarzı bir şey yok mı?

Açıkçası konsoldan özel kod kullanmak falan bana baya bir zor geldi. GTA 5'feki gibi hemen spawn yapabileceğimiz trainer tarzı bir şey yok mı?
Çok kolay. Konsola atadığınız tuşa basın. Orada console var. Ona tıklayıp kodU yapıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…