Selamlar, hoş geldiniz. Bu rehberde Cyberpunk 2077 için mod yüklemeyi gösteriyorum. Cyberpunk 2077 için kendi kullandığım modları listelediğim listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Selam, hoş geldiniz. Night City'de esip gürlerken daha fazla eğlenebileceğiniz modları derlemek istedim. Liste sadece benim kullandığım modlardan oluşuyor. Kullandığım her modu paylaşmadığımı belirteyim. Modları indirmek için bir nexusmods hesabına ihtiyacınız olacak. Eklememin matıklı olduğu modlara görsel ekleyeceğim. Modları kurmayı bilmiyorsanız mod kurma rehberime göz atabilirsiniz.
Kırmızı renk ile işaretlediğim modlar için Phantom Liberty DLC'si gerekmektedir. Yeni modları eklersem listeyi güncelleyeceğim....
Kırmızı renk ile işaretlediğim modlar için Phantom Liberty DLC'si gerekmektedir. Yeni modları eklersem listeyi güncelleyeceğim....
- Aeronight
- cyberpunk 2077 modları
- Forum: Oyun Modlama
Modları indirmek için bir nexusmods hesabına ihtiyacınız olacak. Ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Bir modu indirmek için başka modları indirmek gerekebilir. İndirmek istediğiniz modu indirmek için gereken tüm modları indirmelisiniz.
Modu indirmek için Files kısmından manual downloada tıklamanız yeterli. 5 saniyenin ardından indirme başlayacaktır.
The Witcher 3'e nazaran bu oyunda mod kurmak oldukça basit. Birleştirme vesaire yapmanıza gerek yok. İndirdiğiniz modun gereksinimlerini karşıladıktan sonra içinden çıkan tüm dosyaları Cyberpunk'ın ana klasörüne atmalısınız. Herhangi bir klasör oluşturmanıza gerek yok.
Modlar archive, bin, red4ext, r6 ve engine klasörlerine yüklenir. İstisnai olarak bazı modlar, mods klasörüne yükleniyor.
Bu yolu önermiyorum çünkü mods klasörü CD Projekt'in desteklediği REDmod için yapılmış. Önermeme sebebim ise hem bu yöntem ile kurulan mod neredeyse çıkmıyor hem de çıksa bile bir sonraki güncellemede patates oluyor. İllaki ben REDmod'dan yükleyeceğim diyorsanız ama mods klasörünüz yoksa, oyuna sahip olduğunuz yerden DLC ayarlarına gelmeli ve REDmod'u aktifleştirmelisiniz.
Ben oyunu Steam'den aldım. O yüzden Steam'den gösteriyorum.
REDmod'u önermeme sebibim ise daha önce de dediğim gibi en ufak güncellemede patates olabiliyor ve REDmod için yapılan çok az mod var. Eğer size archive ile REDmod seçenekleri sunuluyorsa archive verisyonunu yüklemenizi şiddetle öneririm.
Modları yüklemek için bu çekirdek modlara ihtiyacınız var. Hepsini oyunun ana dizinine atmalısınız.
Hepsini indirmek zorunda değilsiniz bu arada. Yukarıda bahsettiğim gereksinimlerde en çok bu modlar bulunuyor. Sadece gereken modları indirebilirsiniz.
Input Loader
This plugin looks for all r6/input/*.xml files and merges them with the appropriate input config file from r6/config/ and saves results to r6/cache/. A configuration file is written to engine/config/p
Material and Texture Override
Enables the game to load new materials. Please read the description.
Deceptious Quest Core
Core/framework mod file that allows for multiple quest type mods to use a single hook
Asla toplu halde mod yüklemeyin, teker teker yükleyin!
Bunun sebebi eğer ki bir mod hatalı çıkarsa, uyumsuzluk çıkarırsa, onu hemen bulabilesiniz diye. Diğer türlü çok uğraşırsınız. Zamanınıza yazık. Modu yükleyin, oyunda test edin ve sonra diğer modu yükleyin.
Modları yüklediyseniz artık oyunu başlatabilirsiniz.
REDmod modlarını aktif etmek için REDlauncher'daki çarka tıklamanız ve modları aktif etmeniz gerekiyor.
REDmod ile alakalı bir mod yüklemediyseniz, buna ihtiyacınız yok.
Son düzenleme: