Cyberpunk'u 1 2 kere bitirmiştim Phantom Liberty DLC'i alıp almama konusunda kararsız kaldım yani bir taraf iyi diyor bir taraf kötü anlamış değilim...
Cyberpunk'u 1 2 kere bitirmiştim Phantom Liberty DLC'i alıp almama konusunda kararsız kaldım yani bir taraf iyi diyor bir taraf kötü anlamış değilim...
Phantom Liberty bayağı iyi DLC kim kötü diyor ki ya. Pek görmedim kötü eleştiri yapanı. Witcher 3 DLCleri kadar iyi değil belki ama kötü hiç değil. Cyberpunk 2077ye çok yakışan bir genişleme paketi.
Uzun zamandır kütüphanemdeydi bu Cyberpunk, geçen haftalarda yarıda bıraktığım kayıta girdim ve oynamaya başladım. Dün oyunun muhtemel sonlarından birini yaşadım, göçebeler ile işlerimi hallettim. Phontom Library'e ise bugün başladım, gayet iyi bir DLC olduğunu şuandan bana hissettirdi oyunun ana hikayesinden iyi dedikleri kadar var mış cidden. Bence alınır.