Blackraven
Üstün
Oyun çıktığı zaman rezaletti sonra CD Projekt Red'in niye başarılı olduğunu kanıtlayan bir şekilde oyunu resmen baştan tasarladılar. Bugları düzelttiler, sıkıntılı noktaları hallettiler peki bunların hepsi oyunu zevkli, kaliteli bir hale getirdi mi? Oyuncuların %90'ına sorarsanız evet derler ama bence hayır. Cyberpunk diğer "modern" oyunların en büyük sıkıntısı olan oyunu, görevleri ve tercihleri "iş" olarak gören anlayışa sahip bir oyun. Görevleri banel, bazılarını özellikle sırf oyunu ilerlemek için el mahkum yapıyorsunuz, item tercihleri, yetenek ağaçları vb. bir sürü optimizasyon gerektiren, araştırma gerektiren çok dolu ve boğucu içerikler.
Ben oyun çıktığında, güncellemeler ile toplandıktan sonra ve son olarak DLC çıktıktan sonra 3 farklı tarihte oynadım ve benim için çok özel bir oyun olamadı ama size denemenizi tavsiye ediyorum. Fiyatı da gayet uygun.
Ben oyun çıktığında, güncellemeler ile toplandıktan sonra ve son olarak DLC çıktıktan sonra 3 farklı tarihte oynadım ve benim için çok özel bir oyun olamadı ama size denemenizi tavsiye ediyorum. Fiyatı da gayet uygun.