Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Şahsen Cyberpunk 2077: Ultimate Edition'ı daha çok severim. Bu oyunun hemen ardından RDR2 gelir. Hangi oyun türünü sevdiğine göre değişir. Cyberpunk 2077 geilişim hissini sonuna kadar alabildiğim bir aksiyon oyunu. Ana oyunun hikayesi pek iyi değil dürüst olmam gerekirse. Ancak Phantom Liberty'nin hikayesi çok eğlenceli.
RDR2 ise bir şaheser. Oynanışı gayet yavaş, amacı sana mükemmel bir kefaret hikayesi anlatmak ve vahşi batının içine çekmek. Yavaş oynanış seni sıkarsa RDR2'nin dünyasında boğulabilirsin. Ancak gerçekçi ve tutarlı bir deneyim istiyorsan bu dünya seni içine çeker ve çıkmak istemezsin. Benim tercihim bu ikisi arasından Cyberpunk 2077 olurdu.
RDR2 ise bir şaheser. Oynanışı gayet yavaş, amacı sana mükemmel bir kefaret hikayesi anlatmak ve vahşi batının içine çekmek. Yavaş oynanış seni sıkarsa RDR2'nin dünyasında boğulabilirsin. Ancak gerçekçi ve tutarlı bir deneyim istiyorsan bu dünya seni içine çeker ve çıkmak istemezsin. Benim tercihim bu ikisi arasından Cyberpunk 2077 olurdu.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Her iki oyunda teknoloji devi diyebileceğimiz oyunlar.
RDR2 herkes için değil çünkü uzun soluklu, karakter ve açık dünya detayı, uzun süren at sürme yolculuğu gibi sebeplerden ötürü herkes için değil. Eğer uzun soluklu at sürme simülasyonu(!) oyunları ya da kovboy teması seviyorsanız RDR2 derim eğer sevmiyorsanız Cyberpunk 2077, Phantom Liberty DLC'si ile çok iyi hale geliyor.
Oyuncu topluluğu da çoğunluk olarak Cyberpunk'ı eğlenceli/zevkli bir oyun olarak görürken, RDR2'yi bir deneyim olarak görüyorlar.
Cyberpunk, RDR2'ye göre çoğunluğa hitap edecek bir oyun olduğu için benim de önerim Cyberpunk 2077 olur.
RDR2 herkes için değil çünkü uzun soluklu, karakter ve açık dünya detayı, uzun süren at sürme yolculuğu gibi sebeplerden ötürü herkes için değil. Eğer uzun soluklu at sürme simülasyonu(!) oyunları ya da kovboy teması seviyorsanız RDR2 derim eğer sevmiyorsanız Cyberpunk 2077, Phantom Liberty DLC'si ile çok iyi hale geliyor.
Oyuncu topluluğu da çoğunluk olarak Cyberpunk'ı eğlenceli/zevkli bir oyun olarak görürken, RDR2'yi bir deneyim olarak görüyorlar.
Cyberpunk, RDR2'ye göre çoğunluğa hitap edecek bir oyun olduğu için benim de önerim Cyberpunk 2077 olur.
Son düzenleme:
Ben olsam CP2077 alirdim.
sndwchmaker
Yetkin
Başında 200 saat geçirdiğim ve keşke daha yapacak bir şey olsaydı da bir 200 saat daha geçirseydim dediğim için ben Cyberpunk 2077 diyorum.
Elma ile armut bu.
Birisi gelecek temalı, diğeri kovboylu falan.
GTA SA mı, GTA VC mi deseniz daha iyi olurdu bence.
Birisi gelecek temalı, diğeri kovboylu falan.
GTA SA mı, GTA VC mi deseniz daha iyi olurdu bence.
Pek hikayeli oyun deneyiminiz yoksa CP alın geçin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet