@22723 @27294

Oyun RX 9070 XT için nasıldır? Test videolarına baktım 4K ultrada rahat 60 FPS veriyor. FSR4 çıkmadı sanırım ama oyunun gördüğüm kadarıyla FSR desteği de var görünüyor.

Cyberpunk evreni sevmeyen birisi olarak 9/10 veririm oyuna. neden 10 değil, onu sonra tartışırız. evreni güzel, bazı görevleri sıkıcı ancak Combat'ı çok güzel. Araba sürmesi zevkli ancak NPC zekası olarak açık dünyada geride diyebilirim. Yine de alınır. 15 dolara değil de, 30 dolara DLC ile alın.

Cyberpunk evreni sevmeyen birisi olarak 9/10 veririm oyuna. neden 10 değil, onu sonra tartışırız. evreni güzel, bazı görevleri sıkıcı ancak Combat'ı çok güzel. Araba sürmesi zevkli ancak NPC zekası olarak açık dünyada geride diyebilirim. Yine de alınır. 15 dolara değil de, 30 dolara DLC ile alın.
Teşekkürler. Oyunun Türkçe desteği var mı? Bir de DLC nedir?

Evet, oyunun Türkçe dil desteği var. DLC bir genişleme paketi gibi düşünebiliriz. Oyuna doğrudan etki etmez, ancak farklı mekanlar, itemler, insanlar ekler. Genişletilmiş hikaye diyebilirim. Kesinlikle alınmalı DLC paketi. CDPR'ın DLC paketleri çok detaylı, Witcher 3'te de aynı şekildeydi. Tıpkı yeni bir oyun gibi.

Oyunun Türkçe dil desteği var ama sadece metin olarak yani sesler yine İngilizce.

DLC ek paket demektir, bu oyunun ek paketinin ismi Phantom Liberty. Oyuna dog town adında yeni bir bölge, yepyeni farklı sonları olan hikaye içeriği ekliyor. Kesinlikle birlikte alınmalı.

4k 60fps vereceğine eminim. Fsr desteği var. Multi kare oluşturma desteği yok diye biliyorum.

FSR desteği varsa o zaman 10 Aralık’ta gelecek olan Redstone güncellemesi de desteklenecek demek oluyor galiba.
Evet, oyunun Türkçe dil desteği var. DLC bir genişleme paketi gibi düşünebiliriz. Oyuna doğrudan etki etmez, ancak farklı mekanlar, itemler, insanlar ekler. Genişletilmiş hikaye diyebilirim. Kesinlikle alınmalı DLC paketi. CDPR'ın DLC paketleri çok detaylı, Witcher 3'te de aynı şekildeydi. Tıpkı yeni bir oyun gibi.
Altyazılı daha iyi hocam. Orijinal dil ile daha iyi oluyor zaten.
Oyunun Türkçe dil desteği var ama sadece metin olarak yani sesler yine İngilizce.

DLC ek paket demektir, bu oyunun ek paketinin ismi Phantom Liberty. Oyuna dog town adında yeni bir bölge, yepyeni farklı sonları olan hikaye içeriği ekliyor. Kesinlikle birlikte alınmalı.
Teşekkürler hocam denkleştirebilirsem durumu bahsettiğiniz paketle almak en mantıklısı.

Artık demeyelim de 2 senedir mükemmel durumda diyebiliriz. Tüm güncellemeleri yakalamış biri olarak söyleyebilirim.

Ben arttırıyorum, mutlaka oynanmadan önce Cyberpunk Edge Runners izledikten sonra oynanmalı. :thumbsup:
Ben de arttırıyorum hepsinin üstüne kitabı da okunmalı. 😁

IMG_20251121_123621.webp