40 katı birim, ancak aldığımız maaş en fazla 5-6 katı birim. Aradaki 7-8 arasındaki kat sürekli bize yapacağını yapıyor. Ki Araba alırken bu fark 14-16 kata çıkıyor. İşte tam olarak bu yüzden bu ülkede bir oyun ekstra indirim veya cashback ile çok ucuza gelmeden alınmaz diyorum. Neyse, hocam kafanızı fazla daraltmıyım. İyi sosyaller.
Sorun değil haklısınız zaten katılıyorum bana da pahallı geliyor bir oyun için 400 lira ama en ucuz oyun 400 :D, ben ondan 25 liraya offline hesap alıp oynuyorum.

Başlı başına bir oyun kalitesinde. Kesinlikle değer. Ana oyunun hikayesinden daha tutarlı ve güzel bir hikayesi var bana göre. Ben çıkışınnı dört gözle bekliyordum. Ön siparişe açıldığı an 3 aylık biriktirdiğim okul harçlığımı verdim ve 400₺'ye satın aldım.
Kattıklarına gelirsek,
  • yepyeni bir hikaye
  • şehrin içinde yeni bir bölge
  • yeni silahlar
  • RELIC yetenek ağacı
  • yeni arabalar
  • yeni implantlar
  • harika bir yan görev havuzu vesaire.

Alacağım gibi duruyor.
Başlı başına bir oyun kalitesinde. Kesinlikle değer. Ana oyunun hikayesinden daha tutarlı ve güzel bir hikayesi var bana göre. Ben çıkışınnı dört gözle bekliyordum. Ön siparişe açıldığı an 3 aylık biriktirdiğim okul harçlığımı verdim ve 400₺'ye satın aldım.
Kattıklarına gelirsek,
  • yepyeni bir hikaye
  • şehrin içinde yeni bir bölge
  • yeni silahlar
  • RELIC yetenek ağacı
  • yeni arabalar
  • yeni implantlar
  • harika bir yan görev havuzu vesaire.