Oyunu çıkmadan önce satın aldım, çıktığı gibi oynayıp bitirdim. Ne zaman bir binaya girsem veya çöpe yaklaşsam bir şeyler patlıyordu. Oyunun sonucunu etkilemeyen bazı görevler bug yüzünden yapılamıyordu. Özelleştirme seçenekleri çok kısıtlıydı ayrıca oyun yeni çıktığı dönemde. Oynanış da bu kadar çeşitli değildi. Skill ağacının değişimi oynanışa zenginlik katan bir unsur. Rol yapma oyunu denmez de iyi hikayeli aksiyon oyunu denebilir herhalde.

Birkaç saat oynadım. Şu an takıldığım tek nokta sokak çetelerinin benden çok daha güçlü olması ve rastgele saldırması. Onun dışında atmosferi çok güzel.
Oyun RPG olduğu için onlar aslında slot. Senin para kasman, ekipman toplaman, seviye atlaman için konulmuştur.

Ya bakın tamamen tarafısız bir bakış açısıyla bu konuyu ele alıyorum. Ben ilk çıktığı zamanda hemencecik bitirdim, buglar oynanışı gerçekte hiç ama hiç etkilemiyordu. Bence karalama kampanyası olabilir. Bir de kötü bir GPU ile bitirdim. Şimdi ultra ayarlarla oynuyorum falan süper :D.
Ben de hemencecik bitirdim çıktığı gün. GTX 1650 ile 30-45 arası FPS’te bitirdim ben.

Ben de hemencecik bitirdim çıktığı gün. GTX 1650 ile 30-45 arası FPS’te bitirdim ben.
30-45 dayanamamıştım ben. Küfür ede ede silmiştim.
1709061523442.webp

İlk çıktığında leş gibiydi, şimdi tekrar şans vermeye değer mi?
Değer. DLC'leri müthiş. FSR 3 ile bitirdim.