Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü 
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
cyberpunk.fandom.com
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
Cyberpunk 2077 Weapons
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...
Öldürdüğüm kişilerden sürekli silahlar bozuk çıkıyor asla alamıyorum sadece sökebiliyorum.Mağazalardan ve bazı satıcılardan. İlaveten görevlerden ve öldürdüğün kişilerden de silah alabilirsin.
Nasıl bozuk çıkıyor hocam?Öldürdüğüm kişilerden sürekli silahlar bozuk çıkıyor asla alamıyorum sadece sökebiliyorum.
- Makaleler
- 4
Bozukluk muhabbeti mi var mış? Ben bir süredir oynamıyordum, güncellemelerle mi böyle oldu?Öldürdüğüm kişilerden sürekli silahlar bozuk çıkıyor asla alamıyorum sadece sökebiliyorum.
Silahlardaki jamming durumu yani tutukluluk yapmasında bahsediyor olabilir, bilmiyorum.
Bildiğiniz açık dünyada bir serseriyi öldürüp silahının üzerine gidiyorum. Üzerinde kırmızı bir şekilde bozuk gibi bir şey yazıyor ama yerden alamıyorum. Sadece sökmeme izin veriyor. F'ye basınca söküyor ve envantere parçası geliyor.
Teşekkür ederim bir bakacağım@1589 Uyarı almıştım, mesaj yazamadım. Eğer paran varsa V'nin evinin orada bir silahçı var. Oradan satın alabilirsin.
@1589 Uyarı almıştım, mesaj yazamadım. Eğer paran varsa V'nin evinin orada bir silahçı var. Oradan satın alabilirsin.
Bozukluk muhabbeti mi var mış? Ben bir süredir oynamıyordum, güncellemelerle mi böyle oldu?
Silahlardaki jamming durumu yani tutukluluk yapmasında bahsediyor olabilir, bilmiyorum.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Haa. Acaba seviye yükseldikçe düzgün silah düşürme olasılıkları artacak mıdır? Bilemiyorum ki.
Olabilir hocam, yeni güncellemeden sonra birkaç saat oynadım ve dikkat etmedim.Haa. Acaba seviye yükseldikçe düzgün silah düşürme olasılıkları artacak mıdır? Bilemiyorum ki.
- Makaleler
- 4
Siz bu arada kaç seviyesiniz?Olabilir hocam, yeni güncellemeden sonra birkaç saat oynadım ve dikkat etmedim.
Hocam ben oyunu 3 kere bitirdim. En son bitirdiğim save ile DLC’yi de oynadım. 55 seviye falan olmam lazım. İlk oynadığım zamanlar bir sınır vardı ve onun üzerine çıkamıyorduk.
Yeni konular
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-