Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü 
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
cyberpunk.fandom.com
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
Cyberpunk 2077 Weapons
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
cyberpunk.fandom.com
Cyberpunk 2077 Weapons
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...
Tüm tabancalara oluyor.Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü![]()
- Makaleler
- 4
Tüm tabancalar tek elliye giriyor.
Eki Görüntüle 16034
![]()
Cyberpunk 2077 Weapons
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...cyberpunk.fandom.com
Teşekkür ediyorum. Oyuna yeni başlayan biri için nelere nitelik puanı veya kazanım puanı vermemi önerirsiniz? En son Judy'nin mekanında BD izleme şeysini yapmıştım. Oyunda Judy ile tanıştığımız ilk andı.
- Makaleler
- 4
Oynanışınız neyse ona göre puan verin. Gizlilikle oynarsanız soğukkanlılığa ve gizliliğe dayalı yeteneklere puan verin.Teşekkür ediyorum. Oyuna yeni başlayan biri için nelere nitelik puanı veya kazanım puanı vermemi önerirsiniz? En son Judy'nin mekanında BD izleme şeysini yapmıştım. Oyunda Judy ile tanıştığımız ilk andı.
Etrafta araçları çalmak için üstünde yumruk sembolü olan bir yetenek vardı. Onu 8 yaptım sırf etraftan araba alabilmek için. Ayrıca silahları nereden alabilirim?Oynanışınız neyse ona göre puan verin. Gizlilikle oynarsanız soğukkanlılığa ve gizliliğe dayalı yeteneklere puan verin.
Mağazalardan ve bazı satıcılardan. İlaveten görevlerden ve öldürdüğün kişilerden de silah alabilirsin.Etrafta araçları çalmak için üstünde yumruk sembolü olan bir yetenek vardı. Onu 8 yaptım sırf etraftan araba alabilmek için. Ayrıca silahları nereden alabilirim?
- Makaleler
- 4
Evet. Bir de bazı sibersaykolar var onlardan daha güçlü silahlar çıkıyor ama şimdi girme onlara. Karakterini yeterince geliştirdiğinde onları öldür.
Mağazalardan ve bazı satıcılardan. İlaveten görevlerden ve öldürdüğün kişilerden de silah alabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-