Çözüldü Cyberpunk 2077 "tek elli tabancalar ne demek?"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 902
  • Etiketler Etiketler
    cyberpunk 2077
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü

Çözüm
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)

Mağazalardan ve bazı satıcılardan. İlaveten görevlerden ve öldürdüğün kişilerden de silah alabilirsin.
Öldürdüğüm kişilerden sürekli silahlar bozuk çıkıyor asla alamıyorum sadece sökebiliyorum.

Öldürdüğüm kişilerden sürekli silahlar bozuk çıkıyor asla alamıyorum sadece sökebiliyorum.
Bozukluk muhabbeti mi var mış? Ben bir süredir oynamıyordum, güncellemelerle mi böyle oldu?

Nasıl bozuk çıkıyor hocam?
Silahlardaki jamming durumu yani tutukluluk yapmasında bahsediyor olabilir, bilmiyorum.

Bildiğiniz açık dünyada bir serseriyi öldürüp silahının üzerine gidiyorum. Üzerinde kırmızı bir şekilde bozuk gibi bir şey yazıyor ama yerden alamıyorum. Sadece sökmeme izin veriyor. F'ye basınca söküyor ve envantere parçası geliyor.

@1589 Uyarı almıştım, mesaj yazamadım. Eğer paran varsa V'nin evinin orada bir silahçı var. Oradan satın alabilirsin.
Teşekkür ederim bir bakacağım

@1589 Uyarı almıştım, mesaj yazamadım. Eğer paran varsa V'nin evinin orada bir silahçı var. Oradan satın alabilirsin.
Bozukluk muhabbeti mi var mış? Ben bir süredir oynamıyordum, güncellemelerle mi böyle oldu?

Silahlardaki jamming durumu yani tutukluluk yapmasında bahsediyor olabilir, bilmiyorum.
Bakın bundan bahsediyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…