Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...
Bildiğiniz açık dünyada bir serseriyi öldürüp silahının üzerine gidiyorum. Üzerinde kırmızı bir şekilde bozuk gibi bir şey yazıyor ama yerden alamıyorum. Sadece sökmeme izin veriyor. F'ye basınca söküyor ve envantere parçası geliyor.
Hocam ben oyunu 3 kere bitirdim. En son bitirdiğim save ile DLC’yi de oynadım. 55 seviye falan olmam lazım. İlk oynadığım zamanlar bir sınır vardı ve onun üzerine çıkamıyorduk.