CheeZz_MaN

Uzman
Cyberpunk dünyasını çok seviyorum ve oyununu bir kere bitirdim. Aradan biraz zaman geçti ve tekrardan oynamak istiyorum çünkü Edgerunners dizisine de başladım. Yakında Phantom Liberty DLC'sini alacağım, bu yüzden DLC ile mi başlamam iyi olur yoksa DLC'siz oynamam mı? Bir de Phantom Liberty DLC'si yeni bir hikaye mi katıyor oyuna?

Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom liberty, çok keyifli kesinlikle oynanması gereken bir ek paket.

Tavsiyenize uyacağım hocam teşekkür ederim.

Oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca şunu söyleyeyim: Phantom liberty, ana hikayeden farklı bir hikayeyi anlatıyor. Yeni bir harita var, yeni karakterler var ama harita o kadar da büyük değil. Yine de sizi sıkmayacak, güzel bir deneyim yaşarsınız.

Sizin de tavsiyenize uyacağım hocamda şey şimdi yeni harita ekleniyor dedinizde ana hikayeyo oynarken ekstra olarak mı yapabilirim yoksa farklı bir oyun gibi mi?

DLC ile başlamaktan kastığın direkt başlangıçta DLC ile başlamak mı yoksa ana hikayede biraz ilerleyince DLC'ye geçmek mi? DLC'yi kesin oyna. Yeni ve daha keskin bir hikaye veriyor. Ana hikayeye başlayıp, DLC açıldıktan sonra DLC'ye başlarsan, DLC bitiminde birkaç ekstra diyalog harici pek bir şey yok. Tabii DLC'de aldığın silahlar cabası.

DLC ile başlamaktan kastığın direkt başlangıçta DLC ile başlamak mı yoksa ana hikayede biraz ilerleyince DLC'ye geçmek mi? DLC'yi kesin oyna. Yeni ve daha keskin bir hikaye veriyor. Ana hikayeye başlayıp, DLC açıldıktan sonra DLC'ye başlarsan, DLC bitiminde birkaç ekstra diyalog harici pek bir şey yok. Tabii DLC'de aldığın silahlar cabası.

Ya hikayeden biraz ilerledikten sonra ekstra olarak o hikayeye de başlamayı düşünüyorum.