Aeronight
Üstün
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty genişleme paketindeki sonlardan biri askeri bir üste geçiyor. Cynosure ismindeki bu yerde bizi öldürülemeyen ve yakalarsa tek atan bir düşman kovalıyor. Ortam kasvetli ve müzikler korkutucu. Bu meka beni ilk yakaladığında o kadar korktum ki artık hiçbir oyun bana korkunç gelmiyor. 2 aydır Resident Evil serisini oynuyorum. Remake versiyonları en zor modunda olacak şekilde Resident Evil 2, 3, 4 ve 7'yi oynadım. Sıra Village'da. Bunu oynamadan önce fark ettim ki; bu oyunlar beni hiç korkutmuyor. Yemin ederim ki bir sahnesinde bile korkmadım. Sanırım Cynosure'daki meka benden oyunlar için korku duyusunu aldı. RE7'de Baker ailesi sofradan ayrıldıktan sonra Jake duvarı kırıyor ya mesela, ben oyunu hiç görmeme rağmen gram korkmadım bundan. Discord'da canlı yayında oynuyordum ve diğer iki arkadaşım korktular. Sizce ben mi oyunlara karşı korku duygumu kaybettim yoksa oynadığım bu oyunlar korkunç değil miydi? RE serisinden başka Alien: Isolation ve Outlast 1 ve DLC'sini oynadım. Yine aynı şekilde korkamıyorum.
Bu korku duyum olmadığı için Resident Evil serisi aksiyon yönünden beni çok sardı bu arada. Özellikle 4'ün The Mercenaries ek paketi aksiyon yönünden çok başarılıydı.
Bu korku duyum olmadığı için Resident Evil serisi aksiyon yönünden beni çok sardı bu arada. Özellikle 4'ün The Mercenaries ek paketi aksiyon yönünden çok başarılıydı.
Son düzenleyen: Moderatör: