Rica ederim. Ona da baktım. Modun açıklamasında yazıyormuş, işe yarıyor mu bilmiyorum çünkü denemedim. Anlatayım:
Mesela basic tank top eşyasını Padre'nin saati ile değiştirmek istiyorsun diyelim.
Önce değiştirmek istediğin eşyayı, benim verdiğim örneğe göre
MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını
archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Sonra Padre'nin saatinin rengini seçip yine bu dosyayı archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Böylece saat, tank topın yerini alacak. Kısaca Replacer Archives klasöründen, değiştirilecek eşyayı seçiyorsun. Ardından All in One klasöründen farklı slot numaralarına sahip eşyaları seçiyorsun. Birden fazla seçebiliyormuşsun.
Mesela slot 11'e Padre'nin saatini ekleyip slot 12'ye Alt'ın bilekliğini ekleyebiliyorsun. Bu şekilde çalışıyor özetle. Kullanmayacağın spesifik bir eşyayı seç, ardından All in One klasörünün içindeki eşyaları slot numaraları farklı olacak şekilde seç. Bunları archive > pc > mod klasörüne at.
Kwek'in parmaksız eldivenlerinden bahsediyorsak regular versiyon indirmeni şiddetle öneririm. REDMod pek iyi çalışmıyor.
Bu modu indirmek için ArchiveXL, TweakXL ve Equipment-EX gerekiyor. Modu gereken klasörlere yükledikten sonra eldiveni envanterine ekliyorsun.
Siyah kumaş için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_01_kwek");
Holo için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_02_kwek");
Beyaz deri için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_03_kwek");
Kırmızı için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_04_kwek");
Pembe için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_05_kwek");
Siyah deri için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_06_kwek");
Beyaz kumaş için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_07_kwek");
Bunu yaptıktan sonra Equipment-EX sayesinde eldivenleri eline takabiliyorsun. Gardırobuna tıklayıp arama yerine f
ingerless yazdığın zaman zaten eldivenleri görürsün. Burada F tuşuna basılı tutuyorsun. Böylece eldiveni kullanacağın yuvayı değiştiriyorsun. Ellerini seçerek eldivenleri eline kuşanabilirsin.
Eki Görüntüle 148886