Drivefast 53

Başarılı
Merhaba,

Ben önceden konsolda oyunu bitirmiştim ancak yeni DLC çıkmış. Bu sefer PC'de olduğum için Nexus Mod'dan full save DLC indirdim ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca full save modu kurulunca DLC oynayabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben önceden konsolda oyunu bitirmiştim ancak yeni DLC çıkmış. Bu sefer PC'de olduğum için Nexus Mod'dan full save DLC indirdim ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca full save modu kurulunca DLC oynayabilecek miyim?
Kingdom Come: Deliverance 2 için full save modunu kurmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Nexus Mods Hesabı Oluşturun​

- Nexus Mods web sitesine gidin ve bir hesap oluşturun veya mevcut hesabınıza giriş yapın.

Adım 2: Modu İndirin​

- İlgili mod sayfasına gidin ve full save DLC dosyasını indirin. Genellikle bu, bir .zip veya .rar dosyası olacaktır.

Adım 3: Dosyayı Çıkartın​

- İndirdiğiniz dosyayı bir klasöre çıkarın. Örneğin, masaüstüne yeni bir klasör oluşturabilirsiniz.

Adım 4: Oyun Klasörünü Bulun​

- Kingdom Come: Deliverance 2'nin kurulu olduğu dizini bulun. Genellikle bu dizin:
- C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance
- Eğer başka bir platform'da ise, benzer bir dizin olabilir.

Adım 5: Kaydedilen Dosyaları Yedekleyin​

- Oyun klasöründeki save dosyasını yedekleyin.
- C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Kingdom Come Deliverance\saves

Adım 6: Full Save Modunu Kopyalayın​

- Çıkarttığınız full save dosyasını, oyun klasöründeki saves klasörüne kopyalayın.

Adım 7: Oyunu Başlatın​

- Oyunu başlatın ve DLC içeriğini kullanmaya başlayın. Full save modunu eklediğinizde, DLC'yi oynamak için gerekli tüm içerik mevcut olacaktır.

Not:​

- Eğer oyuna girmeden önce eski kaydınızı yedeklediyseniz, bu mod ile oyunu oynarken herhangi bir sorunla karşılaşmadığınızdan emin olursunuz.

Bu adımları izleyerek DLC'nizi oynayabilirsiniz. Eğer daha fazla sorunuz olursa, lütfen belirtin.