Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Replacer Archives ve All-In-One dosyalarını indirdim, diyelim ki All-In-One'daki PadreWatch\Slot11 klasöründeki "MAC_TorsoF_Slot11_PadreWatch_Black.archive" adlı modu eklemek istiyorum. Bu dosyayı Cyberpunk 2077\archive\pc\mod klasörüne attım, bunun çalışması için Replace Archives'teki hangi dosyaya ihtiyacım var? Bunu nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım. CET modu yüklü, konsoldan kod ile direkt eklemek isterim. Parmaksız eldiven modunu da aynen bu şekilde kurmuştum, dosyaları archive klasörüne attım ama çalışmamıştı.
Rica ederim. Ona da baktım. Modun açıklamasında yazıyormuş, işe yarıyor mu bilmiyorum çünkü denemedim. Anlatayım:

Mesela basic tank top eşyasını Padre'nin saati ile değiştirmek istiyorsun diyelim.

Önce değiştirmek istediğin eşyayı (benim verdiğim örneğe göre MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını
archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Sonra Padre'nin saatinin rengini seçip yine bu dosyayı archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Böylece saat, tank topın yerini alacak. Kısaca Replacer Archives klsöründen, değiştirlecek eşyayı seçiyorsun. Ardından All in One klasöründen farklı slot numaralarına sahip eşyaları seçiyorsun. Birden fazla seçebiliyormuşsun.

Mesela slot 11'e Padre'nin saatini ekleyip, slot 12'ye Alt'ın bilekliğini ekleyebiliyorsun. Bu şekilde çalışıyor özetle. Kullanmayacağın spesifik bir eşyayı seç, ardından All in One klasörünün içindeki eşyaları slot numaraları farklı olacak şekilde seç. Bunları archive > pc > mod klasörüne at.

Kwek'in parmaksız eldivenlerinden bahsediyorsak regular versiyon indirmeni şiddetle öneririm. REDMod pek iyi çalışmıyor.
Bu modu indirmek için ArchiveXL, TweakXL ve Equipment-EX gerekiyor. Modu gereken klasörlere yükledikten sonra eldiveni envanterine ekliyorsun.

Siyah kumaş için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_01_kwek");
Holo için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_02_kwek");
Beyaz deri için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_03_kwek");
Kırmızı için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_04_kwek");
Pembe için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_05_kwek");
Siyah deri için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_06_kwek");
Beyaz kumaş için: Game.AddToInventory("Items.gloves_02_basic_07_kwek");

Bunu yaptıktan sonra Equipment-EX sayesinde eldivenleri eline takabiliyorsun. Gardırobuna tıklayıp arama yerine fingerless yazdığın zaman zaten eldivenleri görürsün. Burada F tuşuna basılı tutuyorsun. Böylece eldiveni kullanacağın yuvayı değiştiriyorsun. Ellerini seçerek eldivenleri eline kuşanabilirsin.

1747557674722.webp
Modu biraz inceledim. Eşya görünümlerinin yerini alıyormuş. Dolayısıyla tahminimce Equipment-EX moduna ihtiyacın yok.
Önceklikle Replacer Archives'ı indiriyorsun. Buradaki Item to Replace klasörünün içindeki resim dosyalarında, hangi eşyanın neyin yerini aldığını görebilirsin. Ben buraya senin için koyuyorum.

MAC - Replacer Archives - Inner Torso (Large).webp
MAC - Replacer Archives - Outer Torso (Large).webp

Mesela Inner Turso klasörünün içindeki MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını yüklersen, basic tank top eşyasını değiştirirsin. Basic tank top eşyasının orijinali bu, bu arada.

1747513619466.webp

Birden fazla eşyayı değiştirebileceğin söylenmiş. Bu archive dosyalarını Cyberpunk 2077\archive\pc\mod yoluna atıyorsun. Bu eşyaları ister kıyafetçilerden satın alırsın, ister konsola ilgili kodu yazarak hile yoluyla envanterine eklersin.

Eşyaların görünümünü değiştirmek yerine benim gibi başka eşyalar kuşanmak istiyorsan başka modlar önerebilirim. Replace modlarını pek sevmem. Çünkü sadece senin değil, diğer NPC'lerin de görünümünü değiştiriyor. Düşük ihtimalle de NPC görünümü değiştiren diğer modlar ile çakışabiliyor.

Mesela kullandığım iki tane eşya ekleme modu ile gerçek hayattaki gibi bileklik ve parmaksız eldiven giydim.

1747514057547.webp

Modu biraz inceledim. Eşya görünümlerinin yerini alıyormuş. Dolayısıyla tahminimce Equipment-EX moduna ihtiyacın yok.
Öncelikle Replacer Archives'ı indiriyorsun. Buradaki Item to Replace klasörünün içindeki resim dosyalarında, hangi eşyanın neyin yerini aldığını görebilirsin. Ben buraya senin için koyuyorum.

Eki Görüntüle 148841Eki Görüntüle 148842

Mesela Inner Turso klasörünün içindeki MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını yüklersen basic tank top eşyasını değiştirirsin. Basic tank top eşyasının orijinali bu, bu arada.

Eki Görüntüle 148843

Birden fazla eşyayı değiştirebileceğin söylenmiş. Bu archive dosyalarını Cyberpunk 2077\archive\pc\mod yoluna atıyorsun. Bu eşyaları ister kıyafetçilerden satın alırsın ister konsola ilgili kodu yazarak hile yoluyla envanterine eklersin.

Eşyaların görünümünü değiştirmek yerine benim gibi başka eşyalar kuşanmak istiyorsan başka modlar önerebilirim. Replace modlarını pek sevmem. Çünkü sadece senin değil, diğer NPC'lerin de görünümünü değiştiriyor. Düşük ihtimalle de NPC görünümü değiştiren diğer modlar ile çakışabiliyor.

Mesela kullandığım iki tane eşya ekleme modu ile gerçek hayattaki gibi bileklik ve parmaksız eldiven giydim.

Eki Görüntüle 148844
Yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Replacer Archives ve All-In-One dosyalarını indirdim, diyelim ki All-In-One'daki PadreWatch\Slot11 klasöründeki "MAC_TorsoF_Slot11_PadreWatch_Black.archive" adlı modu eklemek istiyorum. Bu dosyayı Cyberpunk 2077\archive\pc\mod klasörüne attım, bunun çalışması için Replace Archives'teki hangi dosyaya ihtiyacım var? Bunu nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım. CET modu yüklü, konsoldan kod ile direkt eklemek isterim. Parmaksız eldiven modunu da aynen bu şekilde kurmuştum, dosyaları archive klasörüne attım ama çalışmamıştı.

Rica ederim. Ona da baktım. Modun açıklamasında yazıyormuş, işe yarıyor mu bilmiyorum çünkü denemedim. Anlatayım:

Mesela basic tank top eşyasını Padre'nin saati ile değiştirmek istiyorsun diyelim.

Önce değiştirmek istediğin eşyayı (benim verdiğim örneğe göre MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını
archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Sonra Padre'nin saatinin rengini seçip yine bu dosyayı archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Böylece saat, tank topın yerini alacak. Kısaca Replacer Archives klsöründen, değiştirlecek eşyayı seçiyorsun. Ardından All in One klasöründen farklı slot numaralarına sahip eşyaları seçiyorsun. Birden fazla seçebiliyormuşsun.

Mesela slot 11'e Padre'nin saatini ekleyip, slot 12'ye Alt'ın bilekliğini ekleyebiliyorsun. Bu şekilde çalışıyor özetle. Kullanmayacağın spesifik bir eşyayı seç, ardından All in One klasörünün içindeki eşyaları slot numaraları farklı olacak şekilde seç. Bunları archive > pc > mod klasörüne at.

Kwek'in parmaksız eldivenlerinden bahsediyorsak regular versiyon indirmeni şiddetle öneririm. REDMod pek iyi çalışmıyor.
Bu modu indirmek için ArchiveXL, TweakXL ve Equipment-EX gerekiyor. Modu gereken klasörlere yükledikten sonra eldiveni envanterine ekliyorsun.

Bunu yaptıktan sonra Equipment-EX sayesinde eldivenleri eline takabiliyorsun. Gardırobuna tıklayıp arama yerine fingerless yazdığın zaman zaten eldivenleri görürsün. Burada F tuşuna basılı tutuyorsun. Böylece eldiveni kullanacağın yuvayı değiştiriyorsun. Ellerini seçerek eldivenleri eline kuşanabilirsin.

1747557674722.webp

Çözüm

Önce değiştirmek istediğin eşyayı, benim verdiğim örneğe göre MAC_TorsoF_z_Replacer_Inner_BasicTank.archive dosyasını
archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Sonra Padre'nin saatinin rengini seçip yine bu dosyayı archive > pc > mod klasörüne atman lazım. Böylece saat, tank topın yerini alacak. Kısaca Replacer Archives klasöründen, değiştirilecek eşyayı seçiyorsun. Ardından All in One klasöründen farklı slot numaralarına sahip eşyaları seçiyorsun. Birden fazla seçebiliyormuşsun.

Mesela slot 11'e Padre'nin saatini ekleyip slot 12'ye Alt'ın bilekliğini ekleyebiliyorsun. Bu şekilde çalışıyor özetle. Kullanmayacağın spesifik bir eşyayı seç, ardından All in One klasörünün içindeki eşyaları slot numaraları farklı olacak şekilde seç. Bunları archive > pc > mod klasörüne at.

Eki Görüntüle 148886
Aksesuarları ve parmaksız eldivenleri sorunsuz bir şekilde ekleyebildim. Yardımlarınız için minnettarım, tekrar çok teşekkür ediyorum.