Çözüldü Cyberpunk Chippin' In görevi açılmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CheeZz_MaN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 276
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheeZz_MaN

Uzman
Oyunun tapeworm isimli görevini tamamladım fakat hala Chippin' In görevi açılmadı. Görevi açmak için oyunu bitirmem mi lazım yoksa başka görevleri mi yapmam lazım?

Çözüm
Oyunu bitirmeye gerek yok. Eğer açılmadıysa kendiniz Afterlife'a gitmeyi deneyin.

Değiştiriyor mu bilmiyorum ama Tapeworm'un sonunda Johnny'e ne cevap verdiniz? Belki ondan dolayı tetiklenmemiş olabilir.

Belki de bir hata olmuştur. Eski bir kayıt dosyanız varsa oraya dönmeyi deneyin.

İnternette bu görev sekansının bazı ana görevlerden sonra erişilebilir olduğunu görmüştüm. Hiçbiri çözmediyse biraz ana görev yapın. Sonraları kontrol edersiniz.

Eğer hiçbiri çözmezse beklemek dışında aklıma çözüm gelmiyor.
Oyunu bitirmeye gerek yok. Eğer açılmadıysa kendiniz Afterlife'a gitmeyi deneyin.

Değiştiriyor mu bilmiyorum ama Tapeworm'un sonunda Johnny'e ne cevap verdiniz? Belki ondan dolayı tetiklenmemiş olabilir.

Belki de bir hata olmuştur. Eski bir kayıt dosyanız varsa oraya dönmeyi deneyin.

İnternette bu görev sekansının bazı ana görevlerden sonra erişilebilir olduğunu görmüştüm. Hiçbiri çözmediyse biraz ana görev yapın. Sonraları kontrol edersiniz.

Eğer hiçbiri çözmezse beklemek dışında aklıma çözüm gelmiyor.

Çözüm
Geçireceğin son ataktan sonra otel odasında bulacaksın kendini. Kontrolü Johnny'e ver ve onunla iyi geçin.

Hocam kusura bakmayın görev var mış iki saattir ben görmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…