Merhaba, bugün Cyberpunk 2077'ye başladım ve saatlerce oynadım; aradığım oyun buymuş resmen, 2 kere GTA 5 bitirdikten sonra daha hiç hikayeli oyun oynamamıştım. Geçen RDR 2 denedim ve zar zor dayanıp en sonunda sildim. Sanırım GTA tarzında hem açık dünyasında takılabileceğimiz hem de görev yapabileceğimiz sürükleyici hikayeli oyunlar bana hitap ediyor. Bu tarzda önerebileceğiniz hikayeli oyunlar neler? Grafik takıntım yok, 1080p Low ayarlarda minimum 40-50 FPS çalışsa yeter.

RTX 2050 70W
Ryzen 5 7535HS
16GB DDR5

Far Cry'lar olabilir belki. Açık dünyada düşman üslerini gizlice basmak sarıyor. Görevleri de yer yer ilginç olabiliyor. 3 iyidir, hoştur. Geri kalanlar 3'ün farklı konsept ve update halleri.

Horizon'lar olabilir. Açık dünya etkinlikleri ne durumda pek bilmiyorum.

GTA 4'e bakabilirsin.

Çok farklı oyunlar. Watch Dogs olabilir. RDR2'yi bırakmak hata.
1745268998332.webp İ

GTA tarzında hem açık dünyasında takılabileceğimiz hem de görev yapabileceğimiz sürükleyici hikayeli oyunlar bana hitap ediyor.
Bu işi en iyi yapan oyun RDR2 zaten, bence biraz günümüzde veya gelecekte geçen oyunlar size göre yoksa oyunun bahsettiğiniz konularda eksiği yok fazlası var.

Öneri olarakta Saints Row serisine bir bakın derim, oldukça eğlenceli ve akıcı yapımlar. Pek başarılı bir hikaye yok ama görevleri ve dünyası bir garip.