Samsunlu

Başarılı
Merhaba CYN Bilişim firması Havit ürünlerinin resmi distribütörü olarak biliniyor. Trendyol'dan bu yıl mart ayında Havit Gamenote Fuxi H3 model kulaklık satın almıştım. Ürün 5 Aralık cuma günü müzik dinlerken bozuldu, açma kapama düğmesi ışığı sönmüyordu ve tepki vermiyordu. Ben de aynı gün teknik servisini arayıp durumu söyledim, beni WhatsApp kanallarına yönlendirip ürünün garanti sürecini gösteren bir otomatik mesaj karşıladı. Gerekli evraklar, ürün faturası ve çıktı olarak çıkarmanız gereken arızası, ürün modeli, adresiniz, telefonunuzu yazdığınız bir teknik servis formuydu.

Ürünü tüm parçalarıyla kutuya koydum ve yanına Trendyol'dan aldığım e-arşiv fatura çıktısıyla servis formunu da koyup Yurtiçi Kargo'ya gittim. Çünkü kendileri belirli bir firmayla anlaşmamış ve kargo parasını müşteriye ödetiyorlar. bu konu hakkında zaten THH'ye başvuru yaptım. Her neyse, ürünüm Samsun'dan İstanbul'daki binalarına pazartesi gününe anca ulaştı ve çarşamba günü kontrolleri sağlanıp kulaklığın anakartının bozuk olduğuna karar verip müşteri memnuniyeti için bire bir sıfır ürünle değişimi yaptılar. Gönderirlerken de herhangi bir kargo parası istemediler çok şükür. Bugün, yani cuma günü elime ulaştı. yaklaşık 6 saattir kulaklığı PC'de test amaçlı kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yok.

Kendileri garanti sürecinde WhatsApp hattında gayet ilgililerdi. Kargo parasını bana ödetmelerini ve uzaktan kargo vermeme rağmen maksium 7 gün sürdüğünü varsayarsam, garanti sürecinin 10 üzerinden 7 verebilirim garanti süreçlerine.

Önemli not: Gönderirken kargo parasını ödemeyip alıcı ödemeliyse eğer kargoyu kabul etmiyorlar ve buna da şirket politikası diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: