Jjj

Uzman
Korsana destek olmadığının farkındayım ve destekliyorum ama şöyle bir sorunum var: Max Payne 3 (orijinal) "D: diskinde hata verip düzgün çalışmazken korsan olan gayet güzel çalışıyor. Bu disk ile ilgili bir sorun mu?

Farkınındasın ve destekliyor musun? Neyse, Steam emulatorleri bazen Steam altyapısını geçici olarak bozabiliyor. Eğer orijinal oyunu Steam üstünden oynuyorsan aynısı başıma Half-Life'da geldi. Steam'ı kapatıp açman yetiyor. Ama Rockstar Launcher yüzünden de olabilir. GTA V'de bana az işkence çektirmedi. En sonunda orijinal oyunumu cracklayıp oynamıştım. Tabi başka sebeplerden de olabilir.

Farkınındasın ve destekliyor musun? Neyse, Steam emulatorleri bazen Steam altyapısını geçici olarak bozabiliyor. Eğer orijinal oyunu Steam üstünden oynuyorsan aynısı başıma Half-Life'da geldi. Steam'ı kapatıp açman yetiyor. Ama Rockstar Launcher yüzünden de olabilir. GTA V'de bana az işkence çektirmedi. En sonunda orijinal oyunumu cracklayıp oynamıştım. Tabii başka sebeplerden de olabilir.

Yanlış anlaşılmış galiba ben korsan oyunun desteklenmiyor olmasını destekliyorum. D

Diskle alakalı olduğunu düşünmüyorum, korsan olanın çalışmasının sebebi büyük ihtimal kullanıcıların ürettiği çözümleri de içermesidir.