Bütçe
1.000.000 TL

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Yakın zamanda ehliyet almayı düşünüyorum ve yavaştan arabalara bakmaya başladım. Bütçe 1M civarı. Aşağısıda olur.😀 Dusterlar 1,1-1,3 milyon arası bulunabiliyor. Temiz bir tane alıp LPG taktırma fikrim var. Kış memleketinde yaşadığımdan 4x4 olması gözüme çok hoş geldi. Kroniği var mıdır? Sanayiye gitmeyi gram sevmiyorum. Veya bu bütçede başka öneriniz var mı?

Örnek ilan:

Sanayiye gitmeyi gram sevmiyorum diyorsanız TCe motorlardan uzak duracaksınız. Baş ağrıtıcı kronikleri var. Bu fiyata alacağınız tam otomatik 1.6 Multijet motorlu bir cross her anlamda çok çok daha sorunsuz olacaktır.

Bu bütçede ne önerirsiniz? Veya 700k bandında Fiat panda crosslar var 0.9 motor.

Fabrikasyon LPG'li başka model alternatiflere yönelin. 1.3'ü LPG'lemek değer kaybına yol açabilir.

Değer kaybı pek sorun değil 5 sene kullanacağım en az aldığımı.

Aslında istediğim kış şartlarında beni götürücek sorunsuz bir araba. Az yaksın sanayiye uğramasın yeter, öbür özellikleri önemsiz benim için.

O zaman City öneririm. Sanayi adını bile unutursunuz.

Ek olarak, 1.6 Multijet bir Egea da tercih edebilirsiniz. Güç olarak Egea daha iyi olacaktır. İkisi de fazlasıyla sorunsuz, Turbo ünitesi olmamasından kaynaklı City nispeten daha sorunsuz denilebilir.

1.6 Egea şu an için ideal sanırım ancak tek kişi kullanıcağımdan büyük kaçacak gibi duruyor. Fiat panda cross hakkında ne düşünüyorsunuz? 0.9 5 tane model var sarı sitede. Bütçemin altında olduğundan çok işime gelir. Ancak piyasası yok sanırım.

1.6 Egea şu an için ideal sanırım ancak tek kişi kullanıcağımdan büyük kaçacak gibi duruyor. Fiat panda cross hakkında ne düşünüyorsunuz? 0.9 5 tane model var sarı sitede. Bütçemin altında olduğundan çok işime gelir. Ancak piyasası yok sanırım.
Evet piyasası yok. Küçük bir araba istiyorsanız Kia Rio bakabilirsiniz.