Bildiğim kadarıyla Duster artık Renault markası adı altında satılacak. Yeni araçları tanıtırken kullanılan görsellerle üretilen arabada değişiklikler olabiliyor.Sedan fena durmuyor ama arabanın kalçasındaki DACIA yazısını beğenmedim, ön tampondaki siyah ekte gözüme çarptı.
After market ile düzelir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Dacia siliniyor mu artık?Bildiğim kadarıyla Duster artık Renault markası adı altında satılacak. Yeni araçları tanıtırken kullanılan görsellerle üretilen arabada değişiklikler olabiliyor.
Sadece duster modelinin Renault markası adı altında üretileceği haberleri vardı. Zaten Dacia ve Renault aynı.
- Makaleler
- 1
Öyle şeyler olabilir ama yine de paylaştığın söylentinin şu an için netliği yok, eleştirimi konudaki görsel için yaptım.Bildiğim kadarıyla Duster artık Renault markası adı altında satılacak. Yeni araçları tanıtırken kullanılan görsellerle üretilen arabada değişiklikler olabiliyor.
- Makaleler
- 1
Eğer sedan modeli ucuz okursa Egea ile iyi kapışır.Öyle şeyler olabilir ama yine de paylaştığın söylentinin şu an için netliği yok, eleştirimi konudaki görsel için yaptım.
- Makaleler
- 1
Zor o iş, 20-30 bin dolarlık arabadan dünya kadar vergi alırlar.Eğer sedan modeli ucuz okursa Egea ile iyi kapışır.
Güzel gözüküyor. Eskiden fakirin dostuydu bu marka ama artık milyonluk modeller oldular.
- Makaleler
- 1
Sandero çok tatlı.Güzel gözüküyor. Eskiden fakirin dostuydu bu marka ama artık milyonluk modeller oldular.
Eki Görüntüle 37459