Daha önce böyle Türk Telekom işçiliği gördünüz mü?

Alan çok çalışmaya uygun gözükmüyor. Fiber kabloyu çok bükemiyorsunuz. Düz taksalardı birinin ayağı bir şeyi takılsa falan kopar gene uğraşırlar. Bana kalırsanız eldeki alanla ayak altından uzak şekilde gayet temiz çalışmışlar.

Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Teyzenize kıyak geçmişler.

Alan çok çalışmaya uygun gözükmüyor. Fiber kabloyu çok bükemiyorsunuz. Bana kalırsanız eldeki alanla gayet temiz çalışmışlar.

Normalde ONT cihazını tutan plastik aparat yoktu, ONT cihazı televizyonun arkasında takılıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde ONT cihazını tutan plastik aparat yoktu, ONT cihazı televizyonun arkasında takılıyordu.
İnsanlar bu cihazların kabloları bükülür mü diye düşünmeyip televizyon arkalarına koyabiliyor maalesef, gayet düzgün yapmışlar gibi geldi bana da. Kopma sorunlarının sebebi kabloların bükülmesi yüzünden olmuş olabilir.

Bunu yapmalarına rağmen kopma devam ediyordu teyzemler Kablonet'e geçmiş asıl sorun ilk kurulum yapan ekip neden televizyon arkasına attı ONT cihazını.

Bunu yapmalarına rağmen kopma devam ediyordu teyzemler Kablonet'e geçmiş asıl sorun ilk kurulum yapan ekip neden televizyon arkasına attı ONT cihazını.
Tuhaf. Neyse, geçmesi iyi olmuş. Telekom'un sorunlarıyla asla uğraşılmaz. Benim de Telekom'un nasıl insanları "kazıkladığı" ile alakalı bir konum mevcut, çokça kez kopma sorunları da yaşamıştım. Sansüronline bile kat kat daha iyi, internetim hiç kopmuyor. Gider YogaDNS kullanırım, Telekom'a tekrar geçmem.

Konudan alakasız ama bu ONT'nin tam modeli ne? Galiba XGS-PON destekliyor olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…