kompetankedi 86
Üstün
Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar. 

Alan çok çalışmaya uygun gözükmüyor. Fiber kabloyu çok bükemiyorsunuz. Bana kalırsanız eldeki alanla gayet temiz çalışmışlar.
İnsanlar bu cihazların kabloları bükülür mü diye düşünmeyip televizyon arkalarına koyabiliyor maalesef, gayet düzgün yapmışlar gibi geldi bana da. Kopma sorunlarının sebebi kabloların bükülmesi yüzünden olmuş olabilir.Normalde ONT cihazını tutan plastik aparat yoktu, ONT cihazı televizyonun arkasında takılıyordu.
İnsanlar bu cihazların kabloları bükülür mü diye düşünmeyip televizyon arkalarına koyabiliyor maalesef, gayet düzgün yapmışlar gibi geldi bana da. Kopma sorunlarının sebebi kabloların bükülmesi yüzünden olmuş olabilir.
Tuhaf. Neyse, geçmesi iyi olmuş. Telekom'un sorunlarıyla asla uğraşılmaz. Benim de Telekom'un nasıl insanları "kazıkladığı" ile alakalı bir konum mevcut, çokça kez kopma sorunları da yaşamıştım. Sansüronline bile kat kat daha iyi, internetim hiç kopmuyor. Gider YogaDNS kullanırım, Telekom'a tekrar geçmem.Bunu yapmalarına rağmen kopma devam ediyordu teyzemler Kablonet'e geçmiş asıl sorun ilk kurulum yapan ekip neden televizyon arkasına attı ONT cihazını.