Themir Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.379 Çözümler 7 Beğeniler 679 21 Ağustos 2026 #11 kompetankedi dedi: Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar. Eki Görüntüle 274887 Genişletmek için tıkla... Allah Allah Türk Telekom böyle kaliteli işler yapar mıydı ya?
kompetankedi dedi: Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar. Eki Görüntüle 274887 Genişletmek için tıkla... Allah Allah Türk Telekom böyle kaliteli işler yapar mıydı ya?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.638 21 Ağustos 2026 #12 Liguori dedi: Konudan alakasız ama bu ONT'nin tam modeli ne? Galiba XGS-PON destekliyor olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... TP-Link XZ00-G7. Desteklemiyor diye biliyorum.
Liguori dedi: Konudan alakasız ama bu ONT'nin tam modeli ne? Galiba XGS-PON destekliyor olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... TP-Link XZ00-G7. Desteklemiyor diye biliyorum.
Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.272 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.131 21 Ağustos 2026 #13 sirius dedi: TP-Link XZ00-G7. Desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Klasik EPON + GPON cihazmış. Daha yatay geniş bir cihaz olunca belki XG-PON veya XGS-PON olabilir diye düşündüm.
sirius dedi: TP-Link XZ00-G7. Desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Klasik EPON + GPON cihazmış. Daha yatay geniş bir cihaz olunca belki XG-PON veya XGS-PON olabilir diye düşündüm.
nnomad Bilgin Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.329 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.130 21 Ağustos 2026 #14 Ay ay ay ne diyosun? Bide bizimkine işçilik diyoruz...
EDCrasher Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 528 Çözümler 3 Beğeniler 307 Yer Batman 29 Ağustos 2026 #15 kompetankedi dedi: Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar. Eki Görüntüle 274887 Genişletmek için tıkla... Mağazaya gitsek satarlar mı acaba? sirius dedi: Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Teyzenize kıyak geçmişler. Genişletmek için tıkla... Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı? Son düzenleme: 29 Ağustos 2026
kompetankedi dedi: Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar. Eki Görüntüle 274887 Genişletmek için tıkla... Mağazaya gitsek satarlar mı acaba? sirius dedi: Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Teyzenize kıyak geçmişler. Genişletmek için tıkla... Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.638 29 Ağustos 2026 #16 EDCrasher dedi: Mağazaya gitsek satarlar mı acaba? Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok bilgim maalesef. Tüm ekiplerde var mı onu da bilmiyorum. Farklı platformlarda görmüştüm TT'nin yaptığı bilgisini. İlgili gönderiyi kaydettiysem bakıp dönüş yaparım.
EDCrasher dedi: Mağazaya gitsek satarlar mı acaba? Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok bilgim maalesef. Tüm ekiplerde var mı onu da bilmiyorum. Farklı platformlarda görmüştüm TT'nin yaptığı bilgisini. İlgili gönderiyi kaydettiysem bakıp dönüş yaparım.
Turgineer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 617 Yer Türkiye 24 Eylül 2026 #17 sirius dedi: Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır değil, ONT sabitleyici ve montajı ücretsizdir. Sadece o an kurulum ekibinin yanında kutu olup olmadığına göre değişiyor. Kutunun ters takılması normal bir durumdur. Kablonun sarkmaması amacıyla yapılır.
sirius dedi: Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır değil, ONT sabitleyici ve montajı ücretsizdir. Sadece o an kurulum ekibinin yanında kutu olup olmadığına göre değişiyor. Kutunun ters takılması normal bir durumdur. Kablonun sarkmaması amacıyla yapılır.