Andrea Kimi Antonelli 94
Üstün
Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar.
Eki Görüntüle 274887
Allah Allah Türk Telekom böyle kaliteli işler yapar mıydı ya?
Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar.
Eki Görüntüle 274887
TP-Link XZ00-G7. Desteklemiyor diye biliyorum.Konudan alakasız ama bu ONT'nin tam modeli ne? Galiba XGS-PON destekliyor olabilir diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Klasik EPON + GPON cihazmış. Daha yatay geniş bir cihaz olunca belki XG-PON veya XGS-PON olabilir diye düşündüm.
Mağazaya gitsek satarlar mı acaba?Teyzemler sürekli kopma sorunu yaşıyormuş, telefondan 3 kere kavga etmişler. En sonunda böyle bir ONT kurulumu yapmışlar.
Eki Görüntüle 274887

Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı?Normalde bu aparatla duvar montajını ücretli yapıyorlar diye biliyorum. Teyzenize kıyak geçmişler.
Hayır yok bilgim maalesef. Tüm ekiplerde var mı onu da bilmiyorum. Farklı platformlarda görmüştüm TT'nin yaptığı bilgisini. İlgili gönderiyi kaydettiysem bakıp dönüş yaparım.Mağazaya gitsek satarlar mı acaba?
Fiyatı konusunda bir bilginiz var mı?