Rufus ile yeniden formatlamanız yeterli. Önüyklenebilir değil ve GPT seçip formatlayın.
Detaylar
Kim cevapladı?Ek partitionlar varsa o yöntem ile silinmez. Rufus en mantıklısı gibi.Ellerinize sağlık.
Ben sanırım tek tek elimle silmiştim.![]()
Yok hocam, tabii Rufus en mantıklısı ona diyeceğim yok. Ben sadece yaptığım amatörlüğü dile getirdimEk partitionlar varsa o yöntem ile silinmez. Rufus en mantıklısı gibi.
Biçimlendirme aynı şey mi oluyor bu? Daha önce USB belleğimi format için kullandım. Ancak biçimlendirme yaptım ve o sayede düzeldi. Ek bir şey yapmadım.
Biçimlendirme aynı şey mi oluyor bu? Daha önce USB belleğimi format için kullandım. Ancak biçimlendirme yaptım ve o sayede düzeldi. Ek bir şey yapmadım.
Kurulumunuzun türüne göre USB'nizde EFI bölümü, kurtarma bölümleri, RAW bölümler oluştuğu için aynı şey olmuyor. Genellikle 100-500mb arası kayıp alan olur. Bu yöntem ile USB'nizin tüm kapatisesini tek bir bölümde toplamış oluyorsunuz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Rufus ile yeniden formatlamanız yeterli. Önüyklenebilir değil ve GPT seçip formatlayın.
Eki Görüntüle 179732
Hocam ama bazen ek bölümler oluşabiliyor. Ondan dolayı ben disk biçimlendirmeden biçimlendiriyorum.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-