Ah abi keşke Guts'a benzesem. Şu an saçımı aynen onun yaptığı gibi şekillendiriyorum ama kanser ediyor beni. Neredeyse her teneffüs tuvalette vakit geçiriyorum. Guts kadar karizma adam görmedim daha hayatımda.

Yakışıklı veya güzel olmak için tanrıya ihtiyaç yok, erkek adamsan vücudunu düzenlemek istiyorsan salona gideceksin.

Spor ile 10/3 ya da 4 birini 10/6 yada 7 civarlarina cikarabilirsin ve bu ortalama ustu yapar yakisikli yapmaz hocam. 10/7'nin daha üstüne çıkmak için genel olarak genetik veya lookmaxxing.Vücut dolaylı yoldan güzellik ile ilgili burada ana etken genetik.

Boyum keşke 1.90 olsa. Guts'ım boyu 3 metre ben 1.75'im. (Üzücü)
Boyumuzu maalesef genetiğimiz belirliyor, onun için hiçbir şey yapamıyoruz. Ben 1.83'üm ben memnunum.

Spor ile 10/3 ya da 4 birini 10/6 yada 7 civarlarina cikarabilirsin ve bu ortalama ustu yapar yakisikli yapmaz hocam. 10/7'nin daha üstüne çıkmak için genel olarak genetik veya lookmaxxing.Vücut dolaylı yoldan güzellik ile ilgili burada ana etken genetik.
Hangimiz 10 numarayız ki hocam, ortalama bir vücut hepimize yeter de artar.

Boyumuzu maalesef genetiğimiz belirliyor, onun için hiçbir şey yapamıyoruz. Ben 1.83'üm ben memnunum.

Hangimiz 10 numarayız ki hocam, ortalama bir vücut hepimize yeter de artar.

Kimse 10 numara olamaz zaten. İnsan kusursuz bir varlık değil. Hem benim dediğim ortalama vücut değil ortalama yüz, spora gidersin zayiflarsin yüzün yanakliyken daha keskin çene hattı falan kazanırsın bu seni daha yakışıklı yapar. Modellere bakın zaten hepsi ortalama ama düşük yağlı vucutlara sahip ama vücut dolaylı yoldan etkiler dediğim gibi. Örnek vereyim zayıflayınca yakışıklı olabilecek bir tipin var diyelim ama kiloluyken tipin 10/4 ama genetik olarak potansiyelin yüksek, spora gidip zayıflayınca potansiyelini maksimize edersin 10/8 çıkarsın. Tabii burada ana etken genetik vücut değil.