Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Windows ayarları, Oyun sekmesi, Oyun modu, Grafikler.
Uygulama ekleden göz ata basın, exe dosyasını işaretleyin. Sonrasında alt taraftan seçeneklere basıp ayarlarsınız.
Uygulama ekleden göz ata basın, exe dosyasını işaretleyin. Sonrasında alt taraftan seçeneklere basıp ayarlarsınız.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Özür dilerim yanlış okumuşum. BIOS'ta bir ayar var. İsmini tam bilmiyorum. Laptop modeli nedir ?
Özür dilerim yanlış okumuşum. BIOS da bir ayar var. İsmini tam bilmiyorum. Laptop modeli nedir?
Acer TravelMate P2
Windows ayarları, Oyun sekmesi, Oyun modu, Grafikler.
Şu mu?
mr.esat
Üstün
Aynen hocam.
Evet. Gördüğünüz üzere hangi ekran kartıyla çalışacağını oradan seçebiliyorsunuz.
Burada Intel'i seçince dahili GPU ile mi çalıştırıyor yani? NVIDIA denetim masasındaki ayardan "Entegre grafik" seçmeme gerek var mı?
mr.esat
Üstün
Gerek yok, ben 4050 / 12500H ile sadece Windows ayarlarından istediğim şekilde çalıştırabiliyorum.Burada Intel'i seçince dahili GPU ile mi çalıştırıyor yani? NVIDIA denetim masasındaki ayardan "Entegre grafik" seçmeme gerek var mı?
Ayrıca bir seçim yapmanız gerektiğini düşünmüyorum. Bu ayar yeterli olmalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-