Laptop bu. AMD otomatik uygulaması ile dahili GPU ve işlemci sürücülerini güncellediğim zaman boot ederken yüklenme ekranı aşırı uzun sürüyor, crash, takılma ve mavi ekran gibi şeyler oluyor. BIOS güncel.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok şu an Windows sürücüsü kurulu ama en günceli kurarsam dediğim sorunlar oluyor. Bir de altta şöyle denilmiş Windows standart sürücüsü kalsa daha mı iyi?
ımportant Note for laptop and all-ın-One (AiO) pcs
AMD recommends OEM-provided drivers which are customized and validated for their System-specific features and optimizations.
If you Experience issues using the AMD Software: Adrenalin Edition driver package downloaded from AMD.com, please install the OEM-provided drivers for Full Support and compatibility.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 43
Yok şu an Windows sürücüsü kurulu ama en günceli kurarsam dediğim sorunlar oluyor. Bir de altta şöyle denilmiş Windows standart sürücüsü kalsa daha mı iyi?
Important Note for Laptop and All-In-One (AiO) PCs
AMD recommends OEM-provided drivers which are customized and validated for their System-specific features and optimizations.
If you Experience issues using the AMD Software: Adrenalin Edition driver package downloaded from AMD.com, please install the OEM-provided drivers for Full Support and compatibility.
Windows'un kurduğu son sürüm değil ise DDU ile sürücüyü silip Windows kurmadan kurmayı dener misiniz? Aklıma bir tek bu seçenek geldi.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Laptop bu. AMD otomatik uygulaması ile dahili GPU ve işlemci sürücülerini güncellediğim zaman boot ederken yüklenme ekranı aşırı uzun sürüyor, crash, takılma ve mavi ekran gibi şeyler oluyor. BIOS güncel.
Can dostum eğer gönderdiğin laptopsa onda GPU NVIDIA 3050 gördüm. AMD driveri olmaz. NVIDIA'nın kendi sitesinden indireceksin.
- Makaleler
- 43
Can dostum eğer gönderdiğin laptopsa onda GPU NVIDIA 3050 gördüm. AMD driveri olmaz. NVIDIA'nın kendi sitesinden indireceksin.
O zaman sadece işlemci sürücüleri yüklemesi gerekiyor değil mi?
İşlemcinin kendi grafiği var onu kastediyorum. Masaüstünde o kullanılıyor.Can dostum eğer gönderdiğin laptopsa onda GPU NVIDIA 3050 gördüm. AMD driveri olmaz. NVIDIA'nın kendi sitesinden indireceksin.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Anlamıyorsun AMD'nin sürücüsünü kurunca sorun oluyor diyorum.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bir sorum olacak? Gördüğümüz kadarıyla o bilgisayarda NVIDIA 3050 ekran kartıda var. Dahili ekran kartını kullanmak yerine ayarlardan NVIDIA'ya ayarlasanız nasıl olur?
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-