Ömer_Yeter
Yetkin
Kırmızı zincir marketten almıştım.Adını hatırlamıyorum hocam.
Beyaz dediniz, şimdi de kırmızı diyorsunuz. Dahua'ya takmışsınız.Kırmızı zincir marketten almıştım.Adını hatırlamıyorum hocam.
Beyaz dediniz, şimdi de kırmızı diyorsunuz. Dahua'ya takmışsınız.
SanDisk'in oldukça bir giriş seviyesi modelini kullanıp sorun yaşayıp üst kalitedeki ürünlerine ön yargı oluşturmuşsunuz.
Reads up to 400MB/s read ifadesi yer alıyor.------------------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 8.0.4 x64 (C) 2007-2021 hiyohiyo
Crystal Dew...
Kuponlar ile 150 TL'ye almıştım, sonuç cidden muhteşem ve şaşırtıcı.
Not: Bu ürünün büyük ihtimal 2 versiyonu var, biri yeni biri eski üretim. Yenilerinde kutudaki 64GB yazısının altındaReads up to 400MB/s readifadesi yer alıyor.
Dipnot: Ürün cidden çok ısınıyor. Alacaklar var ise belirteyim de, bu speedtest sonrası el değmeyecek sıcaklıklara geldi. Ama çabuk da soğudu.
CrystalDiskMark:
Kod:------------------------------------------------------------------------------ CrystalDiskMark 8.0.4 x64 (C) 2007-2021 hiyohiyo Crystal Dew...
- Toby Fox
- crystaldiskmark sandisk
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Bu da hız testi.
Kingston'in flash belleklerinin başarılı olduğunu düşünmüyorum, pahalı olanlar hariç. SanDisk o konuda çok daha iyi.Bende biraz da böyle marka takıntısı olmuş olabilir.. Kingston falan bunlar bilinen markalar.
Kingston'in flash belleklerinin başarılı olduğunu düşünmüyorum, pahalı olanlar hariç. SanDisk o konuda çok daha iyi.
![]()
Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata AUV150-64G-RBK USB 3.0 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 204,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu üç bellek bile attığınız Dahua'dan çok daha kaliteli.
Ultra Dual Drive Luxe mü?
Güzel tercih olmuş. Güzel günlerde kullanın.