D4C
Uzman
Cashbacklerle alırsam + monitörümü de 1900 e satarsam 300tl ye falan geliyor monitör.Ben bu monitörü bu siteden almıştım ve cashback aldım.
Cashbacklerle alırsam + monitörümü de 1900 e satarsam 300tl ye falan geliyor monitör.Ben bu monitörü bu siteden almıştım ve cashback aldım.
iyzico ile görüştüm evet alınabiliyor cashback. Parolapara ile de birleştir 2200'e geliyorİlk alılverişine 500tl kampanyasındaki mağazalar arasında Vizyon Bilgisayar gözükmüyor, yine de cash back alır mıyız acaba?
165hz bi monitör için çok iyi fiyat, aldık bakalım umarım beklentilerimi karşılar.iyzico ile görüştüm evet alınabiliyor cashback. Parolapara ile de birleştir 2200'e geliyor
Bana güvenin hocam, markanın logosu dışında gayet memnunum şahsen165hz bi monitör için çok iyi fiyat, aldık bakalım umarım beklentilerimi karşılar.
FreeSync ile kullanıyorum şuanda.Baktım sosyalden ama hiçbir yerde teknoloji hakkında konuşmamış FreeSync veya G-SYNC destekliyor mu bilen var mı?
Adaptive Sync uyumlu, yanlış hatırlamıyorsam bu sayede GSync de uyumlu oluyordu.
iyi baya o zaman 2. monitör olarak düşünüyodum ama ilk monitör içinde çok iyi.Adaptive Sync uyumlu, yanlış hatırlamıyorsam bu sayede GSync de uyumlu oluyordu.
Hocam ben küçük kardeşim kullansın diye 1080p ıps yüksek hzli monitör arıyorum sence bu uygun olur mu fiyatı baya iyi çünküAdaptive Sync uyumlu, yanlış hatırlamıyorsam bu sayede GSync de uyumlu oluyordu.