İzyco cashback ödemesi yapmadı, desteğe sorunca da daha önce satın alım yaptınız diyip başlarından savuyorlar oysa ki ilk kez satın alım yapıyorum

Hocam bu monitörün 300 nit olduğuna emin miyiz ya. Parlaklığı cidden düşük sağdaki monitör 250 nit soldaki de dahua. Renk kalitesi olarak daha iyi ama parlaklık benim için bayağı önemli, bu parlaklık seviyesi üzdü beni.

Dosya Ekleri

• 20250611_183730.webp
    20250611_183730.webp
    7,5 MB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
İzyco cashback ödemesi yapmadı, desteğe sorunca da daha önce satın alım yaptınız diyip başlarından savuyorlar oysa ki ilk kez satın alım yapıyorum

Hocam bu monitörün 300 nit olduğuna emin miyiz ya. Parlaklığı cidden düşük sağdaki monitör 250 nit soldaki de dahua. Renk kalitesi olarak daha iyi ama parlaklık benim için bayağı önemli, bu parlaklık seviyesi üzdü beni.
Kullandığınız aoc monitör nedir? Kağıtüstü veriler genellikle yanlış olur. Birde monitör piyangosu var işin içinde. Mesela R24E 215,237,294 ve 305 nit çıkıyor incelemelerde. 300 nit yazıp 350nit çıkanda var.

Biraz baktımda inceleme göremedim. Bir önceki mesajımda da belirttiğimden farklı bir şey söyleyemeyeceğim. Üniteden üniteye + modelden modele göre sonuç değişiyor. R27QE bir incelemede 340nit diğer 2 incelemede 380nit çıkıyor gibi. Parlaklığa çok önem veriyorsanız 350nit üstü çıkan modellere bakmanız lazım. 296nit çıkan bir modelin şansa 250nit versiyonu da gelebilir. Böyle bir senaryoda tatmin etmez.