Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda Whatsapp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.
153 numarasında normal tarife uygulanır.3 haneli acil durum numaralarını arayabilirsin, hatta garantiye almak istiyorsan SIM kartını çıkart öyle ara.
Düzeltme: Yanlış bilgiymiş kusura bakmayın, SIM kart çıkarınca aranmıyor. Bunun yerine belediyenin WhatsApp hattını kullanabilirsiniz.
- Makaleler
- 17
3 haneli acil durum numaralarını arayabilirsin, hatta garantiye almak istiyorsan SIM kartını çıkart öyle ara.Arkadaşlar dakikam yok sadece internetim var. Ücret kesiliyor mu bu 153'ü arayınca. Hatta dakika yok.
Düzeltme: Yanlış bilgiymiş kusura bakmayın, SIM kart çıkarınca aranmıyor. Bunun yerine belediyenin WhatsApp hattını kullanabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 8
Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda Whatsapp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.
153 numarasında normal tarife uygulanır.3 haneli acil durum numaralarını arayabilirsin, hatta garantiye almak istiyorsan SIM kartını çıkart öyle ara.
Son düzenleme:
Çözüm
- Makaleler
- 17
Evet yanlışımı farkedip sonradan düzelttim mesajı.Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda Whatsapp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.
153 numarasında normal tarife uygulanır.
Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda WhatsApp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.
153 numarasında normal tarife uygulanır.
WhatsApp hattı, çözüm merkezini arayın diyor. Zorunlu herhalde.
- Makaleler
- 8
Arayamıyorum, sıkıntı var diye belirtip kendilerinin aramasını sağlamaya çalışın.WhatsApp hattı, çözüm merkezini arayın diyor. Zorunlu herhalde.
Arayamıyorum, sıkıntı var diye belirtip kendilerinin aramasını sağlamaya çalışın.
Teşekkür ederim. Aradılar, kartımı düşürmüştüm perona bırakmışlar.