Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serbest

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar dakikam yok sadece internetim var. Ücret kesiliyor mu bu 153'ü arayınca. Hatta dakika yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda Whatsapp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.

3 haneli acil durum numaralarını arayabilirsin, hatta garantiye almak istiyorsan SIM kartını çıkart öyle ara.

Düzeltme: Yanlış bilgiymiş kusura bakmayın, SIM kart çıkarınca aranmıyor. Bunun yerine belediyenin WhatsApp hattını kullanabilirsiniz.
153 numarasında normal tarife uygulanır.

Arkadaşlar dakikam yok sadece internetim var. Ücret kesiliyor mu bu 153'ü arayınca. Hatta dakika yok.
3 haneli acil durum numaralarını arayabilirsin, hatta garantiye almak istiyorsan SIM kartını çıkart öyle ara.

Düzeltme: Yanlış bilgiymiş kusura bakmayın, SIM kart çıkarınca aranmıyor. Bunun yerine belediyenin WhatsApp hattını kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda Whatsapp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Evet yanlışımı farkedip sonradan düzelttim mesajı.

Paketinizde bulunan hakları kullanır. Hakkınız yoksa ücretlendirme yapar. Çoğu belediyenin aynı zamanda WhatsApp iletişim hattı da bulunuyor. Dakikanız yoksa bunu araştırabilirsiniz.

WhatsApp hattı, çözüm merkezini arayın diyor. Zorunlu herhalde.