Bu olay Türkiye'de yaşanmıştır arkadaşlar onun da notunu geçeyim. Üstüne tiktok'ta bunu paylaşan pakistanlı'ya tepki veren türkleri'de aşsalayıcı bir cevap vermiştir. Gerçi haber kaynağı paylaştığımdan okursunuz. Okumayanlar veya kısa özet isteyenler için ufak bir özet geçtim.
Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken, Pakistanlı şahıs kendisine yönelik tepkilere 'Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk...
Bu olay Türkiye'de yaşanmıştır arkadaşlar onun da notunu geçeyim. Gerçi haber kaynağı paylaştığımdan okursunuz. Okumayanlar veya kısa özet isteyenler için ufak bir özet geçtim.
Türkiye'de bulunan Pakistanlı bir şahıs, evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı. Görüntüler sosyal medyada infial yaratırken, Pakistanlı şahıs kendisine yönelik tepkilere 'Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk...
Özel hayata ihlal var. Dans eden kardeşimizin, ablamızın fotoğrafını çeken bu mahluk sokaklarda özgürce dolaşıyor yarın bir gün sapıklık yapıp ablamıza, kardeşimize sapıklık veya tecavüz etme girişiminde bulunmayacağı ne malum? Derhal sınır dışı edilip deport mu ne ediliyorsa edilsin Pakistan'a. Geri yollanıp Türkiye'ye bir daha gelmeyecek şekilde yollanmalı. Kime diyoruz ki hükümet aldı gerçi bunları içeri.