995

Uzman
Bu olay Türkiye'de yaşanmıştır arkadaşlar onun da notunu geçeyim. Üstüne tiktok'ta bunu paylaşan pakistanlı'ya tepki veren türkleri'de aşsalayıcı bir cevap vermiştir. Gerçi haber kaynağı paylaştığımdan okursunuz. Okumayanlar veya kısa özet isteyenler için ufak bir özet geçtim.

Son düzenleme:
Bu olay Türkiye'de yaşanmıştır arkadaşlar onun da notunu geçeyim. Gerçi haber kaynağı paylaştığımdan okursunuz. Okumayanlar veya kısa özet isteyenler için ufak bir özet geçtim.

Sapık mahlukatlar. Bunları ülkeye neden alır ki insan?

Sapık mahlukatlar. Bunları ülkeye neden alır ki insan?
Özel hayata ihlal var. Dans eden kardeşimizin, ablamızın fotoğrafını çeken bu mahluk sokaklarda özgürce dolaşıyor yarın bir gün sapıklık yapıp ablamıza, kardeşimize sapıklık veya tecavüz etme girişiminde bulunmayacağı ne malum? Derhal sınır dışı edilip deport mu ne ediliyorsa edilsin Pakistan'a. Geri yollanıp Türkiye'ye bir daha gelmeyecek şekilde yollanmalı. Kime diyoruz ki hükümet aldı gerçi bunları içeri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özgürce evimizde bile duramaz olduk. Ne kadar uzaktan zoom yapıyor bir de... 🤬

Bu arada cinsel içerikli sitelerde de "Türk kadinlarini" aratan en çok ülke Pakistan'dır. Lağım bir ülke.

Pakistanlısı da, Afganı da, hepsi aynı. Lanet etmek dışında diyecek bir şey yok açıkçası.
Özgürce evimizde bile duramaz olduk. Ne kadar uzaktan zoom yapıyor bir de... 🤬

Bu arada cinsel içerikli sitelerde de "Türk kadinlarini" aratan en çok ülke Pakistan'dır. Lağım bir ülke.
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." demiş, Pakistan'lı.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." demiş, Pakistan'lı.
Bu tiplerle uğraşılmaz işte. Videosuyla birlikte vereceksin adamı mahkemeye, görecek o zaman gerçek Türk vatandaşı kimmiş diye. Bunların alayı böyle.