Bu büyük ihtimalle kaçak gelip sonradan vatandaşlık almıştır. Pakistan ve Afganistan gibi ülkelerin zenginleri bizim ülkemize geliyor, burada istediği gibi takılıyor. Montaja gittiğim dönemden biliyorum. Bunlar gibiler hep çok katlı sitelerde oturuyor.
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." doları ile hava atıyor bak sen şu pakistanlı'ya.
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." diyor pakistanlı dolarına güveniyor.
Bu büyük ihtimalle kaçak gelip sonradan vatandaşlık almıştır. Pakistan ve Afganistan gibi ülkelerin zenginleri bizim ülkemize geliyor, burada istediği gibi takılıyor. Montaja gittiğim dönemden biliyorum. Bunlar gibiler hep çok katlı sitelerde oturuyor.
Onu bunu bilmiyorum ama hocam Pakistan'lının dediğine bakın, "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." Parayı basarım seni bile satın alırım ülkeni bile diyor, Pakistan'lı sapık.