Dans eden kızın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Pakistan'lı!

Bu büyük ihtimalle kaçak gelip sonradan vatandaşlık almıştır. Pakistan ve Afganistan gibi ülkelerin zenginleri bizim ülkemize geliyor, burada istediği gibi takılıyor. Montaja gittiğim dönemden biliyorum. Bunlar gibiler hep çok katlı sitelerde oturuyor.

İfadeler: 995
@995 Adam olmaz Pakistanlı'dan da, Afgan'dan da.
"Türk vatandaşlığı" da bu kadar ucuz işte, hiçbir degeri yok pasaportumuzun.

Dünyanın g*t deligi ülkelerden biri...
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." doları ile hava atıyor bak sen şu pakistanlı'ya.

İfadeler: 442
Hindistan'ı bile geçmiştir.
"Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." diyor pakistanlı dolarına güveniyor.

Hindistan'ı bile geçmiştir.
Bilemiyorum, biri sapık müslumanlarla dolu digeri henüz kondom adlı icadı kullanmayan bir millet. Sürekli ürüyorlar. Sokak lezzetleri bir harika

Din kardeşlerimiz kadınlara uzaktan taciz yapıyorlar. Kadın yanında olsa zina yapacak bu şerefsiz.
Din kardeşi kavramı öleli cok oldu. Dinleri umurumda da değil zaten, ha bunların müslüman olması ayrı bir iş ama neyse.

@995 Adam olmaz Pakistanlı'dan da, Afgan'dan da.
"Türk vatandaşlığı" da bu kadar ucuz işte, hiçbir degeri yok pasaportumuzun.
Resmen basacağım parayı alacağım ülkeyi bile diyor Pakistan'lı hocam. Pakistanlı bile anladı hocam. "Parayı basar, içeriden bile çıkarım." diyor.
Onu bunu bilmiyorum ama hocam Pakistan'lının dediğine bakın, "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400.000 dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı bebeğim." Parayı basarım seni bile satın alırım ülkeni bile diyor, Pakistan'lı sapık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın kendi evinde ne yaparsa yapar sana ne, sana ne oluyor ne hakla çekim yapıyorsun?

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…