Rekabetçi oyun odaklı oynuyorsan Ajazz olan manyetik Switch olduğu için daha performanslı olacaktır. Eğer ben hardcore rekabetçi oyuncu değilim günlük kullanım için de olsun falan dersen R75 daha çok işine gelir.

Rekabetçi oyunlar ile işim yok oyunlarda Vigor GK30 bile işimi görüyor tek derdim güzel ses ve biraz daha kaliteli bir klavyeye geçmek.

Royal Kludge R75 Aula F75'in kablosuz özelliği olmayan hali gibi. Sesi çok iyi.

Rekabetçi oyunlar ile işim yok oyunlarda Vigor GK30 bile işimi görüyor tek derdim güzel ses ve biraz daha kaliteli bir klavyeye geçmek.
Ozaman Royale Kludge R75 alın.

1737756365953.webp

F75 benim de aklıma gelmişti fakat sıfırı fahiş fiyatlarda 2.el veya kutusu açılmadan satılanlara da pek güvenemiyorum ama seçenekler arasında dursun.
FB gruplarında referanslı satıcılardan elbet bulursunuz bir tane. Fiyatlar da bu kadar yakınken R75 tavsiye etmem, F75 genel anlamda daha donanımlı ve iyi bir ürün.

Fb gruplarında referanslı satıcılardan elbet bulursunuz bir tane. Fiyatlar da bu kadar yakınken R75 tavsiye etmem, F75 genel anlamda daha donanımlı ve iyi bir ürün.

Kablosuz bağlantı özelliklerine ihtiyacım yok onun dışında bariz bir fark var mı?

FB gruplarında referanslı satıcılardan elbet bulursunuz bir tane. Fiyatlar da bu kadar yakınken R75 tavsiye etmem, F75 genel anlamda daha donanımlı ve iyi bir ürün.
Biri 2. el diğeri 0 oluyor ya elimde hem Aula F75 hem de Royale Kludge R75 var şuan. O yüzden 2. el F75 yerine R75 almak garantili ürün olacağından kafa rahatlığı için daha mantıklı bence.

Son düzenleyen: Moderatör: