wnairz

Başarılı
Merhaba.

Teknobiyotik üzerinden bu fanları satın aldım. Kasamın kendi fanları bozulduğu için bunları 3 öne 1 arkaya egzoz fan olarak takacaktım. Eski fanlarım direk PSU'dan 4 pin olarak güç alıyordu. Bunlar anladığım kadarıyla anakarta takılacak fakat içinden herhangi bir çoklayıcı çıkmadı. Anormal değil mi sizce de?

Merhaba.

Teknobiyotik üzerinden bu fanları satın aldım. Kasamın kendi fanları bozulduğu için bunları 3 öne 1 arkaya egzoz fan olarak takacaktım. Eski fanlarım direk PSU'dan 4 pin olarak güç alıyordu. Bunlar anladığım kadarıyla anakarta takılacak fakat içinden herhangi bir çoklayıcı çıkmadı. Anormal değil mi sizce de?

Normal. İçinde aksesuar olarak 3 pinden 4 pine dönüştürücü demişler. Çoklayıcıdan bahsedilen bir şey göremedim.

Fanlar çoklayıcı özellikte zaten, uçları kapalı soketleri açacaksınız, birbirine takarak çoğaltacaksınız.

Peki bunun için ekstra ne almam lazım.

veya

Bilgi verilmemiş, ek para harcamayın, iade edip size ilk önerdiğim seti alın, kontrolcülü olan.

Peki yani direk anakarta bağlayıp anakarttan kontrol edilmesi daha mantıklı değil mi? Kumanda ile uğraşmak çok zor geliyor bana. Direk MSI Center'dan ayarlamak istiyorum ben.

1747418242771.webp

Artı olarak aksesuar olarak bunu yazmışlar.