Teknobiyotik üzerinden bu fanları satın aldım. Kasamın kendi fanları bozulduğu için bunları 3 öne 1 arkaya egzoz fan olarak takacaktım. Eski fanlarım direk PSU'dan 4 pin olarak güç alıyordu. Bunlar anladığım kadarıyla anakarta takılacak fakat içinden herhangi bir çoklayıcı çıkmadı. Anormal değil mi sizce de?
Teknobiyotik üzerinden bu fanları satın aldım. Kasamın kendi fanları bozulduğu için bunları 3 öne 1 arkaya egzoz fan olarak takacaktım. Eski fanlarım direk PSU'dan 4 pin olarak güç alıyordu. Bunlar anladığım kadarıyla anakarta takılacak fakat içinden herhangi bir çoklayıcı çıkmadı. Anormal değil mi sizce de?
En ucuz Alfais 4988 10 Port Fan Power Sata Güç Switch Pwm Çoklayıcı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Alfais 4988 10 Port Fan Power Sata Güç Switch Pwm Çoklayıcı özelliklerini incele, 109,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Peki yani direk anakarta bağlayıp anakarttan kontrol edilmesi daha mantıklı değil mi? Kumanda ile uğraşmak çok zor geliyor bana. Direk MSI Center'dan ayarlamak istiyorum ben.