Merhaba, Dark Diamond Pro PC kasam var görüntülerini aşağıya bırakacağım.

İşten geldikten sonra Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum. Kasa içi çok ısınıyor, havalarında sıcak olması çabası. Kasanın iç hava akışını nasıl düzenli hale getiririm tavsiye verebilir misiniz? Ek fan takviyesi veya şunu şuraya yerleştir vb. Kasanın ön tarafında 3 fan, üstte tek fan, arkada sıvı soğutmanın radyatör ve fanı bulunuyor. Kasa kapağını normalde kapalı tutmaktayım.

IMG_0406.webp

IMG_0407.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın yanı değil önünü açık kullan. Yan kapak kapalı kalsın. Ek olarak bir tozları fırçayla temizlesen iyi olur. Önü plastik/cam olduğu için kasan temiz hava çekemiyor ve içerde sürekli sıcak hava sirkülasyonu oluyor. O yanlardaki açıklar maalesef yetersiz.

Kasanın yanı değil önünü açık kullan. Yan kapak kapalı kalsın. Ek olarak bir tozları fırçayla temizlesen iyi olur. Önü plastik/cam olduğu için kasan temiz hava çekemiyor ve içerde sürekli sıcak hava sirkülasyonu oluyor. O yanlardaki açıklar maalesef yetersiz.
Hatta bence egzoz fanı arkaya alsın radyatörü üste alsın. Bir tane üste bir tane de alta fan alsın. Radyatör üstteyken daha iyi soğutur.

2 üstte, 1 arkada çıkış. 3 önde 1 altta giriş olur. Radyatör de üstte sağda olsun. Sağa temiz hava daha yakın.

Bu arada bir saç kurutma makinesiyle üfletin tozlanmış.

Kasanın ön taraftaki plastiğini söktüm ve delikler açtım. İki adet fan alıp birini aşağı birini yukarı takacağım, radyatörü üst sağa alıp egzoz fanınını yerine takacağım.

- Güncelleme.
Sıvı soğutucu radyatör ve fanı üst kısma sığmadı, eski haline geri getirdim ve yeni iki tane siparişi verdim birini aşağı diğerini yukarıya takacağım.

Saat 21:17 yeni bir güncelleme ve kasanın iç sıcaklığı ön plastik parcayı sökmem ile birlikte %80 oranında azaldı. Teşekkürler Techolay Sosyal.

Dosya Ekleri

• IMG_0410.webp
    IMG_0410.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Kasanın ön taraftaki plastiğini söktüm ve delikler açtım. İki adet fan alıp birini aşağı birini yukarı takacağım, radyatörü üst sağa alıp egzoz fanınını yerine takacağım.

- Güncelleme.
Sıvı soğutucu radyatör ve fanı üst kısma sığmadı, eski haline geri getirdim ve yeni iki tane siparişi verdim birini aşağı diğerini yukarıya takacağım.

Saat 21:17 yeni bir güncelleme ve kasanın iç sıcaklığı ön plastik parcayı sökmem ile birlikte %80 oranında azaldı. Teşekkürler Techolay Sosyal.
İyi kullanımlar hocam. Bilgisayarlar en zor anımızda yanımızda olan sadık dostlarımız. Onlara iyi davranmalıyız. İlerde 1 fanlı radyatörü satıp 2 fanlı radyatör alın o sorun kalkacaktır herhalde. İyi sosyaller dilerim.