R5 7500F'e yeter mi diyen olursa: Yetiyor. CS2'de 1280x960 çözünürlük düşük ayarlarda ortalama 410 FPS alırken yani işlemci yükteyken sıcaklık ortalama 57-58 dereceydi, stok fanla 81-82 idi.

Thermalright soğutucuların hiçbirini almamıştım çok yük bindirmiyorum diye ama CS2 oynamaya başladım tekrar, biraz ısınıyor gibi. İşlemcim Ryzen 5 5600, buna alsam iş görür mü? Şu an stok fan ile (-+ 85) diyebilirim sıcaklığına.

@kaane, İş görmek az kalır. Rahat rahat yeter.

400TL'ye bedava. Strong M4'un fiyati da artmisken X123 tercih edilebilir. Tek eksisi FRGB olması. 5600 ve 12400F gibi islemcilere tak gitsin ayarında bir kule tipi.
Kupon SELAM100 bu arada. Yeni hesap açıp kullanabilirsiniz veya hiç alışveriş yapmadığınız bir hesaptan. Yazmayı unutmuşum moderatör de düzenlemeyince öyle kalmış. :D

Bu sene başlarında falan 550 TL'ye almıştım. Çok iyi indirimde, alınmalı kesinlikle öneriyorum. İ5 3.nesil işlemcimin dandik stok soğutucusu vardı iyi soğutmuyordu 100 derecelere gelip güç kesiyordu, param varken iyisini alayım diye sipariş etmiştim. Buz gibi tutuyor, kaçırmayın.

En fazla 65 derece görebiliyorum, %100 kullanımda ortalama 57-64 arası geziniyor. oda termal macunu 9 ay önce falan sürmüştüm sanırım, eski yani ona rağmen iyi soğutuyor. İlk macun sürdüğümde 55 dereceydi.

Son düzenleme: