pawEn
Üstün
Ne aldınız umarım bu ürünü almamışsınızdır.
Ne aldınız umarım bu ürünü almamışsınızdır.
Fiyatini hak etmeyen bir ürün hocam. Ayrica Snowman X6 neden önerdiniz ki arkadaşa? Rahatça 2. elden Assassin King 120 bulunuyor daha ucuza.Hocam arkadaş bu ürünü aldı sanırsam, bilemiyorum boyutu uygun geldi. Aslında ben SE-224-XTS Mini önerecektim ama 1600 TL çok pahalı geldi ve arkadaşın bütçesini de aşıyordu.
![]()
ID-COOLING SE-224-XTS Mini Kule Tipi İşlemci Soğutucusu
ID-COOLING SE-224-XTS Mini Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Fiyatini hak etmeyen bir ürün hocam. Ayrica Snowman X6 neden önerdiniz ki arkadaşa? Rahatça 2. elden Assassin King 120 bulunuyor daha ucuza.
Elinde de AM4 fan ayağı yoksa AG300 saçma olur.
Param güvende açarsa şu çok daha mantıklı olacaktır.
Param Güvende açarsa şu çok daha mantıklı olacaktır.
Param Güvende açarsa şu çok daha mantıklı olacaktır.
148mm yüksekliği var kasadan yana sorun olmaz RAM'den yana da sorun olacağını hiç sanmam tek blok tek fan sogutucularda hic karsilasmadim bugune dek, anakartiniz neydi?bu sığar dimi ram slotlarında vs. sorun olmaz umarım 4 tane ram takılı
Fiyatini hak etmeyen bir ürün hocam. Ayrica Snowman X6 neden önerdiniz ki arkadaşa? Rahatça 2. elden Assassin King 120 bulunuyor daha ucuza.
Elinde de AM4 fan ayağı yoksa AG300 saçma olur.
Gigabyte B550M DS3H.148mm yüksekliği var kasadan yana sorun olmaz RAM'den yana da sorun olacağını hiç sanmam tek blok tek fan sogutucularda hiç karsilasmadim bugune dek, anakartiniz neydi?