pawEn
Üstün
İkisi de fiyatını hak etmiyor. 1100-1600 aralığında önerilerim ucuzdan pahalıya şu şekil olur.Hepinize teşekkürler mesajlarınız için. Bu konuda da birisi 160mm sığdırabildiğini yazmış. Emin olmak için buraya da sorayım dedim.
Dark GT Pro'ya DeepCool AG400 sığar mı?
https://www.teknobiyotik.com/dark-gt-pro-3x12cm-argb-led-fanli-menteseli-yan-ve-full-mesh-on-panel-dikey-ekran-karti-destekli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgtpro.html Bu kasayı almayı düşünüyorum 154mm desteği var görünüyor ama AG400ü ölçtüğümde daha montajını yapmadan 150mm geliyor. Montaj...www.technopat.net
Alternatifler neler? Bir de ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat bu ürünü almayı düşündüm.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu ikisi dışında bir şeye bakmanıza gerek yok samimi bir şekilde söylüyorum.
Bütçen yetiyorsa Peerless al. Yetmiyorsa Burst al. Basit mantık. 5700x3D falan kullanıyorsan Burst bile yeterli. 5800X üstüne çıkarsan Peerless tercih et kafan rahat olur 500 vermedim diye üzülmesin. Basitçe anlatıyorum şimdi teknik detaya gerek yok.