DARK GT PRO kasaya DeepCool AK400 DIGITAL sığar mı?

İkisi de fiyatını hak etmiyor. 1100-1600 aralığında önerilerim ucuzdan pahalıya şu şekil olur.

Bu ikisi dışında bir şeye bakmanıza gerek yok samimi bir şekilde söylüyorum.

Bütçen yetiyorsa Peerless al. Yetmiyorsa Burst al. Basit mantık. 5700x3D falan kullanıyorsan Burst bile yeterli. 5800X üstüne çıkarsan Peerless tercih et kafan rahat olur 500 vermedim diye üzülmesin. Basitçe anlatıyorum şimdi teknik detaya gerek yok.

R5 5500 B450M S2H
O işlemciye stok fan bile yeterli aslında. Anakartta da ARGB girişi yok. ARGB bir model almak görüntü açısından kötü olur. O yüzden şunları tercih etmek daha mantıklı olur bana göre. Yerinde olsam bütçene de uyuyorsa Peerless alıp güzel bir overclock yapardım. B450M S2H bende de var. Çok ağır bir şeyler denemezsen ve işlemcin takoz değilse güzel sonuçlar elde edersin.
Bir diğer ucuz seçenek ise şu,

A410'ın Peerless'a göre ne gibi bir artısı var da önerdiniz hocam? Kargoyla aynı fiyata geliyorlar. Hatta düz Peerless Assassin 120 gri fanlı modeli daha ucuz bile.

A410'ın Peerless'a göre ne gibi bir artısı var da önerdiniz hocam? Kargoyla aynı fiyata geliyorlar. Hatta düz Peerless Assassin 120 gri fanlı modeli daha ucuz bile.
Peerles Asassin 120 se modeli ile kafakafaya olmasına rağmen, fanların bearing teknolojisi daha iyi ve dayanıklı. Static Pressure neredeyse 2 kat daha iyi, bu da daha düşük RPM ile daha iyi soğutacağı anlamına geliyor. Ayrıca daha yakışıklı görünüyor, bana göre. Yani temelde daha az ses yaparak aynı soğutmayı sunuyor. Ayrıca yanında 1gr kadar x25 frost geliyor, pek bilinmez ama epey sağlam macundur.

Test var mı hocam?

@11544 ?

Son düzenleme:
Toms Hardware incelemesini yapmıştı sanırım bakabilirsin.
Bu denk olduklari anlamina gelmez ki. Tek kule zorunluluk ise belki 1400TL butcede tercih edilebilirler evet ama o testteki model de Peerless Assassin 120 duz modeli diye biliyorum. SE modeli ondan bir tik daha iyi. Ayrica 175W limitli bir testten bahsediyoruz. Bu guc tuketimi arttikca da aradaki fark artacak az da olsa. Yani minik minik farklar eklene eklene yine daha mantikli oluyor Peerless. Tom's Hardware neredeyse ayni fiyatlarken Peerless'i bosuna onermiyordur herhalde degil mi? Hatta A410'un biraz daha ucuz oldugu zamanlarda olmus sanirsam.

Aynı RPM'de denk sayılır. 250W'de de sonuç değişmiyor merak etme. PA 120 SE modelinden şu an daha ucuza, benzer performans ve daha iyi fanlara sahip oluyorsun. Önerilmeyecek bir tarafı yok. Ama mukayese Phantom Spirit 120 ile olsaydı, o zaman daha al ve önerilmez bir model olduğunu söyleyebilirdim. Bu arada tavsiye konularında kafa karıştırmak için pek yazmıyorum ama PA modellerinde kullanılan fanlar pek sorunsuz modeller değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…