Aynı RPM'de denk sayılır. 250W'de de sonuç değişmiyor merak etme. PA 120 SE modelinden şu an daha ucuza, benzer performans ve daha iyi fanlara sahip oluyorsun. Önerilmeyecek bir tarafı yok. Ama mukayese Phantom Spirit 120 ile olsaydı, o zaman daha al ve önerilmez bir model olduğunu söyleyebilirdim. Bu arada tavsiye konularında kafa karıştırmak için pek yazmıyorum ama PA modellerinde kullanılan fanlar pek sorunsuz modeller değil.
Neredeyse 2 derecelik bir fark var 250W'da ve ayrica bu attigin model ile ayni model degil. Geç saatlerde oldugumuz icin gozden kacirdiniz sanirim. 2 fanli modeli kullanilmis testte. Gorunurde 2 fan. Belki baska baska minik farkliliklar da vardir artik bilemiyorum fakat A410'un fiyatlandirmasi biraz daha iyi olsa, mesela 1200'e satilsa kargo dahil olmadan. Evet, guzel sogutucu derim fiyatina gore.
Hayır aynı model, sadece pull için arkaya bir adet fazla fan atılmış. Gözden kaçan bir şey yok, ürünü bizzat 5900x'de kendim test etmiştim. Fiyatını kargodan bağımsız değerlendirin ürün ile alakası yok. Ayrıca daha sessiz çalışıyor -2 farkı oraya yazabilirsin. Söyledim x25 macun ile geliyor. Artısı PA 120SE'den daha fazla. Tabii ki ben size ürünü satmaya çalışmıyorum, önermemeye devam da edebilirsiniz. Ben alternatif için önermeye devam edeceğim
Tartışma sanırım bu noktada kısır döngüye girecek ve aynı şeyler söylenecek. O yüzden, iyi sosyaller dilerim.
Evet. Tek katilmadigim nokta kargoyu yokmus gibi dusunmeniz. Neden ki?
Ha bir de pull icin olan fanin etkisi hic yokmus gibi yorum yapmissiniz. Garip degil mi?
Evet. Tek katilmadigim nokta kargoyu yokmus gibi dusunmeniz. Neden ki?
Ha bir de. Pull icin olan fanin etkisi hic yokmus gibi yorum yapmissiniz. Garip degil mi?
Hocam bir çok modelde push/pull denemeler yaptım, -1 -2 derece için değmeyecek gürültü yapıyorlar. O yüzden görmezden geliyorum. Aşağıda ki video aslında iyi bir örnek. Kargo meselesi ise kullanıcının kendi insiyatifinde olduğu için üründen bağımsız tuttum.
Hocam bir çok modelde push/pull denemeler yaptım, -1 -2 derece için değmeyecek gürültü yapıyorlar. O yüzden görmezden geliyorum. Aşağıda ki video aslında iyi bir örnek. Kargo meselesi ise kullanıcının kendi insiyatifinde olduğu için üründen bağımsız tuttum.
Performans/sessizlik oranina gore evet DK daha kotu fakat o testteki 1.8 derecenin ustune sadece Push olmasi da eklenince 4-5 dereceleri bulur gibi fark. TR'nin fanlari hakkinda bir nebze de olsa katiliyorum. Daha kotuler ID'ye gore sogutucuyu unutursak. DK modelinde pull disinda herhangi bir gelistirme var mi?
Performans/sessizlik oranina gore evet DK daha kotu fakat o testteki 1.8 derecenin ustune sadece Push olmasi da eklenince 4-5 dereceleri bulur gibi fark. TR'nin fanlari hakkinda bir nebze de olsa katiliyorum. Daha kotuler ID'ye gore sogutucuyu unutursak. DK modelinde pull disinda herhangi bir gelistirme var mi?
Bu arada şunu da belirteyim. Eğer 200W üzeri bir işlemci için seçecek olsaydım, ben de PA 120 SE tercih ederdim. Çünkü oralarda 3c benim içinde önem taşıyor. Saf performans isteyen bir kişi için PA 120 SE bence de tercih sebebi olmalı. Ben biraz daha lükse sahip olduğumu düşünerek, biraz daha build quality* istediğim için alternatif görüyorum. Sanıyorum performans konusunda aynı fikirdeyiz.
Bu arada şunu da belirteyim. Eğer 200W üzeri bir işlemci için seçecek olsaydım, ben de PA 120 SE tercih ederdim. Çünkü oralarda 3c benim içinde önem taşıyor. Saf performans isteyen bir kişi için PA 120 SE bence de tercih sebebi olmalı. Ben biraz daha lükse sahip olduğumu düşünerek, biraz daha build quality* istediğim için alternatif görüyorum. Sanıyorum performans konusunda aynı fikirdeyiz.